FoxTrade Fox Trade TR Kazanç Vaadiyle Mağduriyet

22 Ocak 2024 10:00

Fox trade TR adı alsında c***** g***** adlı kişi önerilerde bulunuyor. Küçük paralarla almak için teşvik ediyor. Coin alınıyor. İstenilen düzeyde yükseldiğini söyleyip satın diyor. Daha sonra parayı çekebilmek için tekrar para istiyorlar. Gönderince farklı bir masraf çıkartıp tekrar para isteniyor. 2 kez daha gönderdim. Sonra farkı bir masraf istendi. Rakamlarda her defasında yükseldi. Gönderdiğim Para güya sistemede görüyor fakat alamıyorsunuz. Ve göndermiyorlar da. Coin önerisinde bulunurken küçük miktar diye giriyorsunuz sonra sürekli para isteneceği söylenmiyor tabii. Gönderdiğim paraları geri almadım

22 Ocak 2024 20:33

Az para ile girilen sitede tavsiye ettiği coin alınıyor. Yükseldi satın diye tekrar gruba mesaj atıyor. Sonra sitede karşımıza çıkan canlı destek kazandığınız parayı göndermek için para istiyor. Gönderiyorsun. Tekrar istiyor. Ve tekrar istiyor. Ama kazandığını söyledikleri ama alınamıyor ve Az para ile girdiğini düşündüğün sistemden bayağı zarara uğruyorum. Para istendiğinde gönderemeyiz diyorlar.

22 Ocak 2024 14:40

19 Nisan 2024 04:09

Cenker
04 Ekim 2023 15:58
Efaindex.com Kötü Niyetli
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Cryptoıfx Çekim Taleplerinde Yaşanan Sorunlar Ve Güven Eksikliği

24 Aralık 2024 11:20
Sardar sonuçtan hiç memnun değil

Komisyoncular Tarafından Mağdur Edildim: Paramı Geri İstiyorum!

Sardar
29 Aralık 2024 12:18
Komisyoncular Tarafından Mağdur Edildim: Paramı Geri İstiyorum!