Melike sonuçtan hiç memnun değil

Fintarla Hasta Ve Kurumuş Çiçek Yollayan Site

14 Ağustos 2024 18:53

Fintarla isimli siteden beğendiğim birkaç çiçek sipariş vermiştim ancak çiçekleri hem eksik, hem de hasta ve kurumuş çiçek yolladılar, bunu onlara belirttiğimde göndermedikleri çiçeklerin ücret iadesini yaptılar ancak gönderdikleri hastalıklı çiçekleri kabul etmediler. Yolda olmuştur kurumuştur gibi saçma sapan mazeretleri de cabası.

Uzun yıllardır çiçek bakan hatta bu konu da iyi olan biriyim kendime ait küçük bir seram var, siparişi verdikten sonra 3 gün içinde siparişim elime ulaştı ve toprakları suluydu bir çiçek tamamen çürümüşken bir diğeri bildiğin kuru nane formundaydı bildiğin eline al ufala, elime ulaştıktan 2 gün sonra tamamen öldü çiçekler, bu haksız kazanç değil de ne.

Bir de diyorlar ki yok biz iyi satıcıyız yok. Uzun yıllardır bu işi yapıyoruz, tamam yapıyorsun da gönderdiğin çiçek te ortada, toplu sipariş verince araya bunları serpiştirelim diye düşünmüş olacaklar, fatura diye adlandırdıkları resmi olmayan bir döküm ile üstelik fatura bile kesmeden gönderdiler, ödediğim parayı helal etmiyorum bana hem kurumuş hem çürümüş çiçek yolladılar. Allah ıslah etsin.

Fatma
Fatma

Merhaba size dönüş yapıldı mı, bana da aynı şekilde bitkiler gönderildi ve arkasında da duran olmadı

Melike

Hayır maalesef ne dönüş yapan oldu ne de telefi çabası gösterildi, ilk ve son alışverişimdi, satış yapmış olmak için yapan sonrasını umursamayan prensip nedir etik nedir bildiklerinden pek emin değilim.

Fatma sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2025 13:01
Canlı Çiçeklerin Hızla Çürümesi Ve İade Sorunu
Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Peli Flower Cafe Uyduruk Bir Çiçek Yapıp Gönderdiler

30 Nisan 2025 11:31

Sahra Flora Çiçekçilik Özel Tür Amaryllis Mağduriyeti!

06 Mart 2024 08:38