Sebahat sonuçtan hiç memnun değil

Yenibosna Final Okulları Öğrenciye Sıfır Önem

23 Ağustos 2023 17:56

Bahçelievler Yenibosna Final Okulları tamamen ticarethane biçiminde yönetilen bir okuldur. 3 yıl ilkokulu orada okuyan oğlum için tek bir sefer bile fatura kesmemiştir. 1 yıl içinde değişen öğretmen sirkülasyonuna inanamazsınız. Yeni gelen öğretmen sebebiyle 4.sınıfa giden çocuğumun bu öğretmen gelince nedense sınıfta arkadaşları tarafından dışlanmıştır.

Defalarca görüşmemize rağmen hiçbir şekilde aksiyon almayıp üstüne çocuğumun psikolojisini bozan M** isimli öğretmene de hakkımızı helal asla etmiyoruz. Öğretmen ile sıkıntı yaşadığımızı yönetimle konuşup problemimizi anlatmamıza rağmen bu öğretmenle 4 yıl sözleşme imzaladım hiçbir şey yapamam diyen yönetim, sene sonu tarafımızı arayıp öğretmen gitti tekrar yaşanmayacaktır bu problem bir daha gelsin öğrenci diye utanmadan defalarca aramıştır. Eğitime ve öğrenciye sıfır önem ve saygı.

Branş öğretmenlerin değişmesi tamam da sınıf öğretmenlerin sene ortasında işten çıkartılması olmaz 3 yılda kaç tane öğretmen değişti öğrenciler kime alışacaklarını şaşırdılar. Almanca öğretmeni sene ortasından sonra hiç gelmiyor okula 3 yıldır böyle oldu. Sorsanız almanca dersi var. Ama yok gibi. Yemeklere gelince de sürekli problem öğrencilere soğuk geliyor, çocuklara buz gibi yemekler veriliyor. Sorduğumuzda bu civardaki okulların en uygunuyuz şeklinde cevap veriliyor. Neyse şükür ki oğlumuzu okuldan aldık. Çünkü öğrenciye sıfır saygısı olan bir kurum.

Final Okulları Bahcelievler Yenibosna Final Okullari

13 Eylül 2023 15:12
Songül. sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Ders - Şirinevler Sözler Tutulmadı Ve Saygısız Davranışlar Yaşadık

25 Haziran 2025 12:22
Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 15:10

26 Eylül 2023 16:13
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Eğitimde Yetkisiz Öğretmen Ve Gizlilik İhlalleri

17 Ocak 2025 19:38