Fiat Tekleme Ve Start Stop

18 Mart 2024 12:56

Fiat Punto aracımla yolda giderken tekleme meydana geliyor ve 'start stop devre dışı' uyarısı beliriyor. Motor işareti yanıp sönüyor ve üçgen işaret beliriyor. Aracı durdurup stop ettiğimde arıza kayboluyor. Buji ve bobin değişti ancak arıza hala devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

18 Mart 2024 13:24 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Savaş
Savaş

Merhaba Haydar 2010 Punto Evo 1.4 multiair dynamic kullanıcısıyım aracın ilk sahibiyim 2 yıldır kış aylarında soğuk havalarda klima yı çalıştırdığım dönemlerde sıkça yolda seyir halindeyken araç birden stop ediyor motor arıza lambası yanıyor aracı kenara çekiyor kontak kapatıp tekrar çalıştırıyorum ve sorun düzeliyor sorunu bulamadık multiair arızası dediler ama kesin olduğunu da söyleyemediler bir fikriniz var ise benimle paylaşabilirsiniz

Sefa
Sefa

Aynı arıza bende de var bir turlu çözüm bulamadım siz buldunuz mu acaba

Haydar

Buji bobin siboplar katalizör temizliği triger kayışı baskı balata akü hepsi değişti sorun çözülmedi bilgisayara bağlandığında 4. Üncü enjektörde tekleme hatası veriyor temizlik yapıldı yok sorun çözülmedi bunlar için 43 bin harcadım beyinciye gittim beyinde sağlam başka bir yere sordum 13bin tl istedi ölçüm yapılacak denildi yaptırmadım sonra sorun kendiliğinden kayboldu arada bir tekleme oluyor ama yapacak bir şey yok

Fiat 2012 Fiat Punto Acil Yardım

Hasan