Fiat Linea Otomatik Şanzıman Arızası!

08 Aralık 2023 18:51

Fiat Linea 2009 model otomatik vitesli aracımız var. Aracı son 2 yıldır kullanıyoruz fakat otomatik vites arızası yaşıyoruz. Araç seyir halindeyken kendi kendine vites değiştiriyor veya belli bir viteste kilitleniyor. Hangi ustaya götürsek çaresini bulamıyorlar veya yüksek tamir ücreti talep ediyorlar. Bu durumdan nasıl kurtulacağımızı bilmiyoruz. Ortalama 400 bin TL bandında bir araç fakat şu an neredeyse hurda durumunda bu sorun yüzünden.

09 Aralık 2023 10:16 (Şikayetten 15 saat sonra)

Cevdet

Gaz pedalını değiştireceğiz bu hafta bizde sorun ondan dediler

Cevdet

Bayağı yüksek meblağlar harcamışsınız geçmiş olsun inşallah banada aynısı olmaz en son ne gibi bir isleme uygulandı peki

Cevdet

Çözüm bulabildiniz bende de aynı sorun var

Salih

Merhaba bir tanıdığımız yapacağını söyledi toplamda 80 bin tl kadar para harcadık yaklaşık 2-3 ay önce işlem yaptı. Aracı şu an kullanıyoruz çok nadiren vites boşa geçiyor ama eskisi kadar problem yaşamıyoruz çünkü eskiden vites kilitleniyordu ayda 2 kere çekiciyle aracı sanayiye götürüyorduk. Daha önce de 35 bin tl harcadık ama eskisi gibi devam etmişti. Son yaptığımız işlem daha etkili oldu gibi. Şimdilik problem yaşamıyoruz ama garantisi yok gibi çünkü çok karışık bir işlem olduğunu söylüyorlar kimse garanti vermiyor yaptığı işe.

Fiat Linea Yarı Otomatik Vites Arızası Nedeniyle Yolda Kalma Sorunu

Ebru