Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2023 11:42

Aracıma istediğim 5D paspas arası açık geldi ve klips yerleri oturmuyor. Adamlara şikayetini söylüyorsun, bir de engelliyorlar. Sosyal medyada kötü yorumlara ve şikayet yapanları da engelliyorlar.

01 Haziran 2023 11:54 (Şikayetten 11 dakika sonra)
01 Haziran 2023 14:31

Doğru yalnız eksik, haklı olduğunuzu savunuyorsanız ürünün ayıplı mal olduğunu kabul ediyorsunuz mesajlar ulaşamıyorsa mesaj gönderdiğimden nasıl haberiniz oluyor. Bir de bu ayıplı ürünün düzeltilmesi zaman kaybı ve müşterinin zaman olarak mağdur olmaması adına yeni ürün gönderseydiniz veya göndereceğinizi beyan etseydiniz o zaman haklısınız derdim.

01 Haziran 2023 15:18
01 Haziran 2023 16:32

Bir kere 2012 model arabanın eski kasa olma ihtimali yoktur çünkü 2010 da makyajlı kasaya döndü hadi 2011 in ilk 6. Ncı ayı olsun ben 2012 model demişim sizin verdiğiniz son cevapta ürünü gönderin diyorsunuz bende dedim halen diyorum ki bu zaman zarfında müşteri neden zaman olarak mağdur olsun madem ki yardımcı olmak istiyorsunuz bana paspas ın yenisini gönderin şu anki aracımda olanı ben size göndereyim ben bir müşteriyim ve müşteri gibi düşünmenizi isterim çünkü internette güvensiz siteler ve mağduriyet çok oluyor sizde bilirsiniz mesajın iletilmemesi konusunda siz engellemediyseniz olabilir diyelim ama aklı selim bir insanın engelledi gibi düşünmesi çok normal ve bu düşünceyle de sonradan ürünü göndermemesi de kendini garantiye alması demek

Gökhan
Gökhan

Al bende de o kadar maalesef esnaflığı zayıf bir firma sipariş içinde 10-11 gün bekletiyorlar. Gelen ürün sorunsuz olsa beklemeye değer. Gelen üründe vaat edileni vermiyor. Sonra sizi tatmin edemeyiz gibi Cümleler kuruyorlar. Çok yazık.

10 Eylül 2024 14:42
Fahri sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 14:03
"Tekrardan iletişime geçerek ücret iadesini yaptılar teşekkür ederim"

Matt Pass Şikayeti

07 Aralık 2024 22:07