Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Feyza Altıok Phiacademy'den Şikayetçiyim

Feyza Altıok Phiacademy'den Şikayetçiyim
23 Ağustos 2023 13:33

Kaş simetrisinden haberi yok çok kötü bir kaş yaptı kendileri açıklaması da kaşlar birebir zaten aynı olmazmış hayatımda duyduğum en saçma şey zaten simetrik olsun diye gelip yaptırıyoruz. Bir de şunu belirteyim rötuş için randevu talep ettim şehir dışında yaşadığımı ve bir daha gelemeyeceğimi belirttim kendisinin sürekli dolu olduğunu ayın başında randevu almam gerektiğini belirtti ama ben 18 gün önce belirttim hani 1-2 gün öncesinden istemedim kendisi anlamanız kıt mı demeye getirerek hiç hoş olmayan münakaşaya girdi ve kaşı hiçbir şekilde yapmayacağını belirtti ben de en sonundaki şikayeti ettim ertesi haftaya nasıl da olduysa randevu ayarlardı ve asık suratlı bir şekilde işlemini yaptı daha doğrusu yapamadı ve yolladı müşteri memnuniyetini hiç düşünmeyen işini oldubittiye getiren parasını alınca rötuşları sallayan ilgisiz ve işinin ehli olmayan birisi hiç memnun kalmadım vaktime, paramın boşuna gitmesine, yaptırdığıma pişman oldum.

Meryem
Meryem
28 Kasım 2023 21:07

İsmini değiştirmiş ınst : feyzaaltıok_makeup_studio

Randevu Gecikmeleri Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

07 Aralık 2024 01:48
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:56

14 Mart 2025 13:17
Kaş Ve Tırnak Hizmetinde Hayal Kırıklığı

Dr. Ersin Işılar Kötü Botoks Deneyimim

24 Temmuz 2023 11:59
Dr. Ersin Işılar Kötü Botoks Deneyimim
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Serpil Karahan Güzellik Merkezi Microblading İşleminde Yaşanan Memnuniyetsizlik Ve İade Talepleri

03 Mayıs 2024 15:37