Nur sonuçtan hiç memnun değil

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kadın Doğum Şikayetim

16 Ağustos 2024 11:29

Elazığ Fethi Sekin Hastanesi'nde Kadın Doğum Kliniğinde doktor olan s** ü** İsimli kadın doktora randevu alarak muayene oldum fakat yaşadığım saygısızlığın karşısında şoka uğradım.

Odaya girer girmez agresif ve azarlar şekilde konuşmaya başladı ve ne söylersem dinlemedi. Kesinlikle hastalarla çok üslupsuz konuşuyor ve hastaları azarlayıp duruyor. Üstelik içeri girdiğimde 3 4 hasta aynı anda içerideydik ve kime ne söylediği anlaşılmıyordu, bir hastayı bitirmeden diğer hastaya geçiyor ve sonra diğer hasta beklediği için hastayı azarlıyor.

Sağlık sektöründe bu kadar kötü bir deneyimim olmamıştı. Bence böyle insanların doktorluk yapmaması gerekiyor. Üstelik bu doktor hakkında daha bir sürü benzer şikayetler var. Herkes hastayı azarladığını ve üslupsuz konuştuğunu yazmış.

Yıllardan beri hakkında bu kadar şikayet olan bir doktorun hastalara hâlâ aynı tavırla davranması ciddi bir şekilde uyarılmadığını gösterir diye düşünüyorum. Açıkçası bir daha bu doktora gitmeyi düşünmüyorum.

Aysun
Aysun

Aynı durumu ben de yaşadım maalesef. Doktor hanım hastalarını kulu kölesi mi zannediyor anlamadım. Daha derdini anlayamadan başlıyor azara. Saglik sisteminin böyle iletişimden uzak agresif kişilerin eline kalması çok üzücü...

Kadın Doğum Doktorunun İlgisiz Ve Ters Tutumu

06 Ocak 2025 14:43