Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Hastane Ziyaretinde Huzursuz Deneyim

28 Ocak 2024 03:56

Hamileyim ve aşırı kanama şikayetiyle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne gittim. Acilde S***** Ü*** adlı kadın doğum doktoru vardı. Acilde kimse olmamasına rağmen orada bulunan hemşireler aşırı kaba davranışlar sergiledi. Sonra doktor geldi ve vajinal muayene yapacağını söyledi. Annem, 'Hocam düşük tehlikesi var, alttan muayene daha zararlı olur mu?' diye gayet kibar bir ses tonuyla soru sordu. Doktor S*****, 'Sen okumuş musun ki karışıyorsun, çık odadan her şeye burnunuzu sokmayın,' diye bağırdı. Sonra ben, bu muayeneyi istemediğimi söylediğimde beni de azarladı. Daha sonra 'Bebek sağlıklı ama kanaman varsa yatış yapacaksın' dedi. Ben de yarın kendi doktoruma gideceğimi söyledim. Doktor S*****, 'Hem gece gece gelmişsin hem de konuşuyorsun,' diye azarladı. Bu ne biçim üslup? Bu ülkenin doktoru, 25 yaşında korkuyla hastaneye giden genç bir kızı nasıl bu şekilde azarlayabilir? Bu üslupta insanlar nasıl ihtiyaç sahibi halka hizmet veriyorlar? Bu kadından ve yanındaki hemşirelerden sonuna kadar şikayetçiyim. Yeter artık, halkı bu kadar ezdikleri!

Kadın Doğum Doktorunun İlgisiz Ve Ters Tutumu

06 Ocak 2025 14:43
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kadın Doğum Şikayetim

16 Ağustos 2024 11:29
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Hemşireden Beklenmeyen Tavır Ve Azarlama

13 Mayıs 2025 12:59