Lamorefavors Tarafından Mağdur Edildim

03 Şubat 13:31

Nişan hediyeliklerim için Instagram'dan Lamorefavors adlı sayfayla anlaştım.

Kolonya için esans seçtim tasarım için istediklerimi söyledim. Birkaç tasarımı yanlış yapmışlar onlara zahmet olmasın diye tasarımı onayladım yine de. Ama soft linen esans seçmeme rağmen limon kolonyası göndermişler.

O kadar üzüldüm ki şu ana kadar herhangi bir geri dönüş de almadım.

Sabriye sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 08:59
Tatlişko Magnet Hatalı Ürün ve Engellenme
Tatlişko Magnet Hatalı Ürün ve Engellenme

Nişan Hediyeliklerim Zamanında Teslim Edilmedi, Mağdur Oldum

23 Kasım 2025 22:04
Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Blue Sky Organizasyon Nişan Hediyeliklerim Hatalı Ve Eksik Gönderildi, Nişanım Mahvoldu!

14 Temmuz 2024 22:44

Sipariş Sonrası İletişimsizlik Ve Geciken Teslimat Nedeniyle Mağduriyet

30 Ekim 2025 13:26
Armağan sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Teslimat Gerçekleşmedi, İletişimsizlik Ve İlgisizlik Mağduriyet Yarattı

24 Kasım 2025 09:51
soz-verilen-teslimat-gerceklesmedi-iletisimsizlik-ve-ilgisizlik-magduriyet-yaratti-7.jpg
soz-verilen-teslimat-gerceklesmedi-iletisimsizlik-ve-ilgisizlik-magduriyet-yaratti-6.jpg
soz-verilen-teslimat-gerceklesmedi-iletisimsizlik-ve-ilgisizlik-magduriyet-yaratti-5.jpg
soz-verilen-teslimat-gerceklesmedi-iletisimsizlik-ve-ilgisizlik-magduriyet-yaratti-3.jpg
soz-verilen-teslimat-gerceklesmedi-iletisimsizlik-ve-ilgisizlik-magduriyet-yaratti-2.jpg