Fatoş Abiye Nikah Elbisesi Satın Aldım, Yanıltıldım

13 Haziran 2023 14:23

Geçen hafta Bakırköy fatoş abiye t** isimli bayandan nikah elbisesi (abiyesi) 5 bin tl'ye aldım. Pazarlığa geldi. Sıra öyle böyle derken sadece boş tül olan dua gi bana 700 TL yazdı güya indirim yapmış gibi. Nikah abiyesinin önü biraz açıktı bunu biraz kalın tülle kapatmasını söyledim kendisi resmen penye diktirmiş askılarının boyunu da yaptırdım. Onları kısa yapmış derken aldım abiyeyi bildiğiniz felaket şekilde Domestos kokuyor.

Penye yaptığı yeri ve askıları düzeltmesini istedim. Benden ek ücret tamir parası istediler. Bende sinirlendim o zaman duağı alın ben para vermeyeyim dedim onu da kabul etmediler. Sorsanız boş tül 700 TL. Domestos kokuyor dedim beni saf yerine koyarak pullar kokuyordur dedi ve birkaç gelinlik koklattı şaka gibi. Aşkım canım cicim diye diye müşterileri gereksiz fiyatta kıyafet verip hatasını kabul etmeyip sizi saf yerine koyuyorlar. Hakkımı helal etmiyorum.

15 Mart 2025 21:23

Mr Agah Dress Özel Dikim Abiye Şikayeti

26 Ağustos 2023 23:19
Mr Agah Dress Özel Dikim Abiye Şikayeti
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe's Rose Nişanlık Elbisesinde Beklentileri Karşılamayan Terzi Hizmeti Ve Yetersiz Müşteri İlgisi

23 Haziran 2025 02:22

30 Ekim 2024 14:31