07 Haziran 2023 13:22

Yüzüm için botox yaptırmadan yüzümü yormayacak bakım araştırması yaparken frozen Face uygulaması önüme düştü ve Instagram'dan bayağı araştırdım, aşamalarını inceledim, videolara baktım burda şikayet var mı kontrol ettim.

Doğal bir uygulama ve ünlüler bile yaptırıyor falan paylaşımlar oluyor. Göz çevremdeki beni rahatsız eden kırışıklardan dolayı neyse ben frozen eyes almaya karar verdim ve firma ile iletişime geçtim, Beyoğlu'nda oturuyorum yer bebekte. Kampanyamız var dediler. Face ve eyes 2 si bir arada 10 bin tl 4 seans 1 er hafta arayla dediler. Böyle bayağı da bir faydalı bir şey, renk tonu eşitliyor, genç görünüm sağlıyor, ince kırışıkları alıyor falan bayağı böyle güzel yorumlar var yani. Neyse ben de madem kampanya var tamam dedim. Cildim kuru yapılan işlemde yağlı serumu cilde değişik başlıklı makinalar ile yedirmek. 4 hafta sabah gittim 1 de cilt paketi vardı onu da yaptırdım 5 hafta gittim ama zaten benim cildim temiz noktalı ya da sivilceli değildi.

Normalde 2 saat sürüyormuş benimki 45 dakika da bitti krem maske falan yaptılar. Diğer aldığım paket de her gün 2 saat. Ve 3. Seansta firma sahibi geldi. Bende hiçbir şey yok hala aynı değişen bir şey yok dedim. Oda bana zaman geçtikçe fark edersiniz dedi. 4. Son seansımıda aldım. Öncesi ve sonrası da yaptılar bana bir iki yere rötuş yapmak istemişler de olmamış belli oluyor. Yani gelen fotoda. Ekte de oklarla işaretledim. Neyse dedim etkisi yok 1 ay sonra belli eder kendini. Yapılan uygulama mezoterapi uygulamasıdır, cilt altına gönderilen serumların tam etkileşimini sağlaması işlem sonrasında 1-1,5 ay kadardır. Tamam dedim ben bu arada kremler serumlar da aldım kendim her sabah akşam gene işlem yapıyorum. Yok düzelmiyor. Martta aldım. Mayısta tekrar iletişime geçtim. Onlarda bana sizin memnuniyetiniz için isterseniz 4 seanslık bir paket daha tanımlayalım dedi. Dedim ne kadar siz daha önce de yararlandığınız için %50 indirim li dedi. Oda 7500 TL yapıyor. Dedim kalsın 10bin verdim. Fayda görmedim. 7500 daha vereceğim gene bir faydası olmayacak. Paramla 2 kere rezil olmuş olacağım dedim.. 3-4 yaşa kadar genç görünümde alakasız ince kırışıklıklar da da fayda yok.

Yorumlar (5)

Meltem
Meltem

Maalesef her türlü iğneli veya lazer ile yapılan mezoterapi işlemleri 4 kere ile sonuç vermiyor, bir fark oluşması için en az 20-25 kez falan gitmen lazım insanları 4 kere de acayip bir şey olacağı hissini veriyorlar pazarlama politikası bu Bir de 30 dakika 20 bin mekik mslim cihazı da böyle sanki 8 seansta karnın baklava olacak sanıyorsun ben istediğim şekil için 1,5 sene düzenli gittim.

Özkan
Özkan

20-25 kez mi isterseniz klinikte yatıp kalksınlar. Tamam 4 seans yetersi ayrı bir şey ama bence uçuk örnek olmuş. İnsanların beklentileri bir düeylerde değildi aslında. Anlamsız saçma sapan insanların pra hırsı ve rekabet ile oluştu İstenen sadece belli bir nebze düzelmek. Çok büyük beklenti yok aslında

Gülen

Bende aynı şekilde sizin gibi paket aldım. 4. Seansa geldim ancak cildimde hiçbir değişme yok. Yaşım 34 ve cildimde sadece daha diri ve parlak bir görünüm için bu paketi size verilen vaatler gibi satın aldım. Ancak hiçbir etkisini hala görebilmiş değilim. Kesinlikle vadedilen etkiyi asla vermiyor. Etki bile vermiyor diyebilirim. Bu 3. Seanstan sonra çektiğim fotoğrafım. Cildim zaten bu şekildeydi. Asla paranızı boş yere harcamayın derim.

Gülen

Yorum düzeltme: Fatma hanım çok iyi bir işletme sahibi yaklaşımı ile sonuçtan memnun olmamamı işlem tekrarı ile düzeltmek adına tekrar bir uygulama programı oluşturdu. Kendisine bu naif yaklaşımı için teşekkür ediyorum. Şu an 2. Seanstayım ve cildimde özellikle nem kaybında iyileşme olmaya başladı. Verdiği hizmetin müşteri memnuniyeti adına arkasında durmasından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.

Seda
Seda

Desteğiniz için teşekkür ederim. Ben çok yorumlar okuyarak ince ince araştırma yaparak almıştım bu paketi fakat boş yere verilen bir para. Ben kendi adıma diyeyim daha genç kişilerin yaptırması gereken bir paketmiş gibi geldi bana. Cilde kesinlikle hiçbir etkisi yok

Gülen sonuçtan hiç memnun değil

Fatma Süha Beauty Frozen Face Pro Max Paketi Hakkında Memnuniyetsizlik

06 Temmuz 2023 17:26