Fable Tea Çayla Beraber Gelen Uykusuzluk

06 Nisan

Fable tea çayını kullanmıştım birkaç ay önce güzel kilo verdim. Bu kez de kapsülünü almak istedim. Aldım fakat uyku denen bir şey bırakmadı. Uyuyamıyorum ve uykuya dalsam bile en fazla yarım saatte bir uyanıyorum. Toplamda üç dört saatti bulmuyor. Kapsülü aynı şekilde annemde de bu sorunu oluşturdu. Evet iştah kesiyor ama bağırsakları asla çalıştırmıyor. Uykusuzluk çekmektense kullanmamak daha iyi. Kim bilir içinde ne varda böyle uykusuzluk yapıyor.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Fable Tea Yanlış Ürün İletişim Kurulmuyor.

03 Ekim 2022

2 adet fable tea kapsül almıştım 45 adetten 90 tanesi olması lazım fakat moringa tea 60 adet çay gibi bir şey geldi anlam veremedim ve ne bir irtibat numarası ne ulaşabileceğim farklı bir yol bulabildim kesinlikle ulaşılmıyor. Acil olarak geri dönüş istiyorum

Fable Tea Haksızlığa Maruz Kaldım

14 Aralık 2022

Jeteczamarket ten 12 Aralık tarihinde 2 kutu fable tea zayıflama çayı sipariş ettim bugün kargom geldi fakat sipariş ettiğim ürün değil velofel adında 3 kutu kapsül çıktı hemen sipariş verdiğim 0545 485 *** numaralı telefona dönüş yaptım fakat numaramı engellediler.

Fable Tea Haksızlığa Maruz Kaldım

12 Ekim 2022

İnternetten sipariş ettiğim ürün yerine farklı bir ürün geldi. Ödemeyi yaptım farklı ürün olduğunu firmaya WhatsApp üzerinden iletiyorum fakat cevap verilmiyor telefonlar açılmıyor. Https://kampanyalifiyatlar. İnfo/ internet sitesinden fable tea kapsül aldım 155 TL kapıda ödeme ile. 0546*****62 tele...

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.