Özlem sonuçtan çok memnun

Fabbrica D'arte Academy Hijyen Ve Kalıcılık Sorunu

17 Ocak 2024 15:53

Firmanın Ankara şubesine Microblading kaş yaptırmak için gittim. Fakat hem hijyen hem de kalite olarak tam bir fiyaskoydu. Uzman olduğunu söyledikleri C**** Hanım, korunması gereken özel mesafeye aldırış etmeden, insanın ağzının içine içine girip soluyarak tam 5 saatte işlemi bitiremedi. Kendisinden maske takmasını rica ettiğim halde reddedip, siz takın dedi. 5 saat süren işlemin sonucu yaklaşık 2 hafta sonra tamamen silindi kaşımdan. Kendilerine ilettiğimde biz açık renkle çalıştık o yüzden silinmiştir gelin tekrar yapalım dediler. Tekrar gittiğimde ise '' Allah Allah niye öyle yaptım ki, neyse şimdi bir ton koyu renkle en baştan yaparız'' gibi sıfır profesyonel bir cevapla tekrar işleme aldılar. Nispeten daha kabul edilebilir bir sürede (3 saat) işlemi bitirdi. Bu işlemde de yine açık açık nefesinin ağzımın içine geldiğini ve çok rahatsız olduğu söylediğim halde ısrarla maske takmadı, bütün mikrobunu hastalığını bulaştırdı sağ olsun. Diğer odalarda sigara içilmesi sebebiyle de tüm ofislerinin çok pis sigara kokuyordu. Sıhhi bir işlem yaptıklarının ve yasal olarak da uymaları gereken kurallar olduğunun bile farkında bile değiller. Ne yazık ki bu ikinci işlemde 1 ay geçmeden silindi. Ödediğim parayla hem saatlerce acı çektim, hem insanların nefeslerini soludum hem de 1 yıl kalır dedikleri işlemden eser kalmadı.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 19:28

15 Şubat 2025 20:51

15 Ocak 2024 12:31
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 17:26

29 Ekim 2023 17:11