Ezgi Home Ezgi Mağazası Haksız Kazanç

20 Mart 2024 13:483.165

Ezgim mağazadan telefon aldım. Takdirlerini de düzgün olarak ödüyordum. Hatta peşinat istediler önden ödeme de yaptım, bazen ara ödemeler de az miktarda da olsa yapıyordum, sonra ödeme zorluğu çektim, birkaç ay ödemeyi az yapınca ya da yapamayınca hemen bir iki ay içinde icraya vermişler. Telefonu satarken bize kullanacak mısın nakide mi çevireceksin diye bile sorarken bir şey yoktu şimdi de avukat bürosu gelmiş, neymiş telefonu alıp satmak suçmuş biz mağazayı zarara u, tabi parayı alırken telefonu ne yaptığımız umrunuzda olmuyordu, insanları gereksiz ve hukuksuz yere tehdit etmeye kalkmayın. Telefonu hangi mağazadan alırsam alayım o telefonu ister kendim kullanır, ister hediye. Eder ister de satarım, burası sizi ilgilendiren bir konu değil. Haksız kazanç sağlama derdindeler.

1 Mayıs 16:09

Kardeşim bana da şu an aynı durumu yaşatıyor avukat suç falan diyor sende bir şey çıktı mı bu konu ile ilgili

17 Aralık 2024 13:54

Aynısı yeni başıma geldi. Avukat arayıp duruyor arkadaş zaten icrada, yıllık 100 de 75 faiz, koymuşsun maaş, haczi göndermişsin sıraya girmişsin. Daha derdin ne sorun avukatlarda bence

Evkur'dan Haksız Faiz Ve İletişim Sorunu

Evkur'dan 80 bin liralık telefon aldım. Ödemede sıkıntı çektiğim için ödeyemedim. İcraya düşmüş ancak bana hiçbir şekild...

1 Destek2 Yorum