Extreme İstanbul Dev Salıncakta Kaza

25 Ağustos 2024 03:31

24/08/2024 tarihinde kuzenimle birlikte dev salıncağa bindik ve daha yeni çalışmaya başlayan bir arkadaşa emanet edildik. Resmen salıncak daha durmadan ne hızlıyız ne de yavaşız, arkadaki merdiveni biz öndeyken arkamıza itti. Kuzenimi sıyırdı ama benim olduğum tarafa kadar geldiği için demirliklere sırtım çarptı ve anlık bir dalgınlıkla olduğunu söyledi. Bizim orada canımız söz konusu, bu ne ihmalsizliktir! Ben sporcu bir insanım, aktif lisanslı okçuyum. Kesinlikle kabul edilemez bir durum yaşadım. Asla unutamayacağım.

25 Ağustos 2024 03:19

24/08/2024 tarihinde kuzenimle birlikte dev salıncağa bindik ve daha yeni çalışmaya başlayan bir arkadaşa emanet edildik resmen salıncak daha durmadan ne hızlıyız ne de yavaşız arkadaki merdiveni biz öndeyken arkamıza itti kuzenimi sıyırdı ama benim olduğum tarafa kadar geldiği için demirliklere sırtım çarptı ve anlık bir dalgınlıkla olduğunu söyledi bizim orada canımız söz konusu bu ne ihmalsizliktir ben sporcu bir insanım aktif lisanslı okçuyum kesinlikle kabul edilemez bir durum yaşadım asla unutamayacağım.

Spor Salonunda Güvenlik İhmali: Yaralanma Ve İlgisizlik

22 Şubat 2025 13:46
Spor Salonunda Güvenlik İhmali: Yaralanma Ve İlgisizlik

Spor Salonunda Ölümcül Makine Arızası Ve Personel İhmali

27 Şubat 2025 14:41

Rita Çiftlik Çocukların Can Güvenliği Yok

19 Mart 2024 11:07
Rita Çiftlik Çocukların Can Güvenliği Yok
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Helux Dance Organizasyon Çok Kötüydü!

22 Kasım 2024 16:16
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 13:21
Akyalı Butik Otel (Bodrum) Güvenlik Önlemi Zafiyeti