Sabun Paketleme Ajansı Şikayetim

21 Haziran 2024 16:05

Instagram'dan görüp evde sabun paketleme işine başvurdum. İlk başta 550 TL kapora istediler, yatırdım. Kargonun çıkış sağlanması için 3.870 TL kargo ücreti istediler. Hesabımda paramın olmadığını ertesi gün halletme imkanım olup olmadığını sordum. 30.000 zarara uğrarız mağdur olan hem siz hem biz oluruz dediler. Kargo ücretini de yatırdım, 90 saniye içerisinde geri iade edileceğini söylediler.

Sonrasında çalışan onayı deyip 11.000 kadar daha para istediler. Vazgeçmek istiyorum o kadar param yok dediğimde de mahkemeyle ilgili belge benzeri fotoğraflar mesajlar atmaya başladılar. Sonrasında sesli arama yaptık sistem kabul etmiyor şu kadar para daha gerekli dediler. Vazgeçmek istediğimi söyledim ve vazgeçerseniz siz zararlı olursunuz siz ödersiniz mahkeme bizim tarafımızda olur devlet onaylıyor vs dediler. Paramı geri istiyorum dediğimde de mahkeme ile ilgili şeyler atmaya devam ettiler. Bu bilgi üzerine vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya dijital cüzdan gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden mesuliyet ve yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Islak imzam olmayan hiçbir şeyde onayım yoktur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Resmi olarak bilgilendirmiş oluyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Fatma
Fatma

Aynı şeyi bugün ablam yaşadı ve hala tehdit ediyorlar.

Rukiye
Rukiye

Şimdi ne oldu aynı şeyi yaşadım

Serhat
Serhat

Daha sonra ne oldu mahkemeye verildiniz mi

29 Haziran 2024 19:40

13 Haziran 2024 12:50