Sabun Paketleme Acentesi Şikayeti

12 Aralık 2024 13:28

Hesaba para istiyor!

Evde sabun paketleme adı altında 550₺ kapora istiyor

*Bu mesaj karşılama ve işleyişimiz hakkında detaylı bilgi mesajıdır. Sabrınızı ve zamanınızı dikkatli bir şekilde ayırarak okumanız tavsiye edilir. Teşekkürler 🙏🏻😊*

Hoşgeldiniz efendim,
Hedefimiz, en kaliteli ürünleri en hızlı ve güvenli bir şekilde müşterilerimizle buluşturmaktır.
Paketleme acentasi olarak yıllardır evlere ek iş olarak istihdam sağlıyoruz.*Saat 19.00’ten önce verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.* Önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. İş hayatımız, bu yöndeki bireysel ve profesyonel talepler sayesinde kapasitemizi arttırarak ve çeşitlendirerek devam etmektedir. İnternet üzerinden evlere ek iş olarak istihdam sağladığımız için ödemeler olmaktadır.
İlk etapta sizlere *3.000 adet doğal sabun* gönderilecektir her şey hazır bir şekilde elinize ulaşacaktır.
Paketleme başına *6₺* kazanıyorsunuz *18.000₺* kazancınız olmaktadır. Bir ay süre zarfında toplamda *3 kere iş* alma hakkınız vardır. 1 ay boyunca gönderdiğimiz işi bitiremezseniz sadece yaptığınız ürün sayısı kadar ücret alırsınız. Diğer etaplarda bu miktar yükselmektedir ve bu sizlerin elindedir daha fazla paketleme yaparak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz
*iş süreci nasıl işliyor
*Sizlere İŞKUR güvencesi ile istihdam sağlamaktayız. Dilerseniz Vergi Levhası bilgilerimizi paylaşabilirim 🙏🏻🇹🇷*
*kayıt için gerekli olanlar*
*550₺* Tek Seferliğe Mahsus Kapora Ücreti alıyoruz Ve İlk Ay Size İadesini Yapıyoruz.
*kapora ücreti almamızın sebebi*
Ücreti yatırıp dekont attıktan sonra olası bir mağdur olma durumuna düştüğümüz zaman elimizdeki banka dekontu ile her türlü hukuk işlemleri yapabilmekteyiz. Bu yüzden kapora ücreti almaktayız.
Sizden Aldığımız *550₺* Olan Kapora Ücretini Size Vermiş Olduğumuz ilk işin maaş Ödemesin de Ek Olarak *(+550 ₺) * Olarak İade Edilecektir.
*Başvuru için Gereken Bilgiler;*

- Ad Soyad
- Açık Adres
- Cep Telefonu Numarası

*Buraya kadar okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim paketleme acentası müşteri temsilcisi U*** ben efendim sizlere ben yardımcı olacağım. 🙏🏻😊*

Şirket sabit hattını isteyince de engelledi.

22 Temmuz 2023 13:40

Tehdit Edilme