Zehra sonuçtan hiç memnun değil

İş Bulma Vaadiyle Dolandırıcılık Uzaktan Eğitim Adı Altında Kimlik Bilgilerimle Hesap Açıldı

24 Ağustos 2024 16:27

24.08.2024 de (05312383728) numarasından çağrı aldım. Cast call center başvurum hakkında bilgi verip daha sonra çalışma şartlarını anlattılar ve uzaktan eğitim alacağım söylendi. Bu uzaktan eğitim için Papara hesabı açmam gerektiğini söylemeleri üzerine hesap açtım. Ancak hesabı benim üzerime, bana eğitim verecek kişinin telefon numarasıyla açtırdılar.

Kimlik bilgilerim ve adresim istendi, verdim. Kimlik bilgilerimi okuttum, yüz tanıma yapıldı. Bunları nasıl inanıp yaptım, kendime anlam veremiyorum. Şu an jeton geç düştü ve vazgeçtim, işlemleri iptal edin dedim. Onlar da iptal işlemlerini yapıyorum dediler fakat iptal işlemi için geç kaldığımı ve hesabıma 105 TL attıklarını, bunu yolladıkları IBAN'a 'kayıt iptal' yazarak atmamı istediler, ben de attım. Bu olay için en kısa zamanda emniyete gidip suç duyurusunda bulunacağım ama 24.08.2024 tarihinden itibaren adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum.

Islak imzam olmadan yapılan işlemleri onaylamıyorum. Adıma açılacak herhangi bir hesap, kredi başvurusu, para transferi, kumar, alım satım, bahis gibi işlemleri ve alışverişleri kabul etmiyorum. Onayım bulunmamaktadır. Şikayetimin değerlendirilmesini arz ediyorum. Burada yazdıklarımın aynısını CİMER'e de yazdım.

18 Eylül 2024 13:35

02 Şubat 2024 08:08