BSA Grup Danışmanlık Sabun Paketleme Paketleme Adına Ücret Alınması Ve Dava Açılması

20 Şubat 2024 16:52

Bsa Grup Danışmanlık firmasından evde sabun paketleme işine başvuru yaptım. Benden 450 TL kapora istendi, yatırdım ve dekontu gönderdim. Daha sonra kargo ücreti adı altında 2.752,40 TL kargo parası istendi ve geri iade edileceği söylendi. Ancak ben göndermedim ve bu kadar para istenmesinin normal olmadığını düşünerek iptal edilmesini talep ettim. Defalarca yazdım ve bana söylenen, eğer iptal edersem firmayı zarara uğratmaktan dolayı tazminat için 45.658,90 bin tl dava açılacağı belirtildi. Bu durumdan dolayı şikayetçiyim. Önlem almak için kişisel bilgilerimle herhangi bir işlem yapılırsa, bunun benim ıslak imzam, rızam ve onayım olmadan yapılmış olduğunu belirtmek isterim. Kişisel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve dışarıda kullanılmasına izin vermiyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını rica ediyorum. İletişime geçtiğim numara 0531*****59 ve 0537*****83 tür

13 Aralık 2023 20:10
the-touch-by-seda-altin-evde-paketleme-isi-magduriyeti-1.pdf