Beyza sonuçtan çok memnun

Etineniyisi.com İlikli Kemik Suyu Kalitesiz

19 Ekim 2023 13:56
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
“Buraya şikayetimi yazdıktan 1 hafta sonra arandım. Oldukça nazik ve açıklayıcı idiler. Gerçekten de gönderilen ürünün kapağında sıkıntı olduğundan (ilk açtığımda havasını almadan açabilmiştim) problem olmuş. Herhangi bir ücret iadesi veya başka bir şey istemiyor olmama rağmen, etin en iyisi bana yeniden ilikli kemik suyu gönderdi. Bu sefer koku vs kesinlikle yoktu. Meğersem hava geçirmemesi gerekiyormuş. Sanıyorum nadir olan bu aksilik bana denk geldi. İlgileri için teşekkür ediyorum.”

İlikli kemik suyu kesinlikle kötü. Soğuk zincir ulaşmasına rağmen, kavanozu açtığım ancak çok ağır pis koku yayıldı ve rengi de koyu kahverengiydi. İlk defa kemik suyu aldığım için normal sandım ve istemeye istemeye tükettim. Ardından evde kendim yapmak istedim, ilikli kemiklerimi iyice temizledim ve kaynattıktan sonra anladım ki, gerçek kemik suyu rengi temiz görünümlü ve asla ağır bir kokusu olmayan lezzetli bir şeymiş. Evde kendi yaptığım kemik suyunu görünce, anladım ki etin en iyisi markasında bu kemikler kesinlikle temizlenmiyor ve belki bozularak bize gönderiliyor. Bu kadar ağır ve pis bir koku olamaz.

Beyza
Beyza
19 Kasım 2023 13:30

Beşler Sucuk Bozuk Ilıklı Kemik

16 Eylül 2024 19:25

Bozuk Ciğer Skandalı: Koku Ve Tat Felaketi

08 Kasım 2024 00:29
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 21:13
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Etaş Et (İstanbul - Gebze) Etaş Et Gebze

02 Eylül 2024 08:32