26 Mayıs 2024 15:05717

20.05.2024 tarihinde Eti Bidolu satın aldım. Zaten dokunduğumda içerisinde eksik gofret olduğunu anladım. Sonra açtığımda ise sadece alt kısmında ki ince gofretin olduğunu, herhangi bir çikolata vs... Olmadığını gördüm. Eti'den hiç beklemiyordum bunu.

27 Mayıs 2024 09:08 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

27 Mayıs 2024 14:18

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

Aldığım Gofretin Çikolatası Erimiş Ve Parçalanmış Çıktı, Hayal Kırıklığı Yaşadım

24 Haziran 2025 17:47601

24.06.2025 tarihinde, çocuklarımın yemesi için Eti Bir Dolu gofret aldım. Gofretin içindeki çikolata erimiş ve gofret pa...

Eti Bidolu Gofretin Kalite Sorunu

16 Ekim 2024 09:57384

Dün son tüketim tarihi 2025 yılında biten Eti Bidolu gofret aldım fakat formunda şeklinde bozukluklar bulunmaktaydı. Dah...

Eti Bidolu Gofretin Kalite Sorunu

Gofretin İçinden Isırılmış Parça Çıktı

26 Ocak 2025 00:38230

"Teşekkürler 🌹..."

28 Kasım 2024 14:45519

"Öncelikle şikayetimin ardından hemen aranması beni memnun etti. Bu firmanın müşterisine verdiği değeri gösterir. Konuyla hemen ilgilenmeniz, beni önemsemeniz bile yetti. Hediye paketiniz için teşekkür ederim. Bu hediye gönderi paketi bir nevi özür ve mahcubiyettir. Ve bende bunun için sizlere teşekkür ederim. İlgi alaka her şeyden daha değerlidir."

Tümünü Gör

Elif
Eti Krakerlerde Yapışma Var

Eti KrakerlerdeYapışma Var

Umut
Eti Kakaolu Bisküvinin Hali!

Eti KakaoluBisküvinin Hali!

Eylan