Estetik International İstanbul Donan Dolgu Çilesi

Estetik International İstanbul Donan Dolgu Çilesi
19 Ekim 2023 10:59

Bundan 5 yıl önce akıllı dolgu ile yanaktaki çizgilere yapıldı. Ancak dolgu dondu. Yüzüme maddeyi çözmek için yapılan tüm müdahalelere rağmen dolgu kaybolmadı. Tabi bu esnada aynı zaman içinde yaptırdığım yüz askıları da bu defalarca yapılan eritme işleminden nasibini aldı. Doktorlar benim bu katılaşmadan 5 seneye kadar kurtulabileceğimi söylediler ve tam5 sene bu katılaşmanın gitmesi için bekledim ama hala olumsuz etkileri hala yüzümde. Hasta hakları ile bağlantıya geçtiğimde bana yapacakları bir şey olmadığını ücret verip tekrar bu işlemi yapacaklarını söylediler. Sanırım duymak istenilecek en çirkin cevap bu olsa gerek ancak benim ısrarlı tavrıma karşın bu sefer de MR çekilip gelin dediler. İstenilen MR ise kendi hastanelerinde yok. Dışarıdan beş bin GB bir rakam ödeyerek çekmemi istediler. Bunu da kabul etmedim etmem de tamamen saçma olurdu. Ben Estetik International 'a bana beş yıl taşıyacağım. Katılaşmış dolgu için gitmedim. Kesinlikle yapılan tavır çizgi altı bir davranış. Kendi kayıtlarında bu dolgunun donduğu ve beş yıla kadar vücuttan atılacağı söyleniyor. Farz edelim atıldı. Bana bu kurumun yaptığı yanlış işlemi ödemesi gerekiyor. Vücudundan atılsın atılmasın. Her şeyden önce bu donma benden kaynaklı bir durum değil bunu onlar da biliyorlar. Defaatle yazdım. Kendilerine ama işi sadece yokuşa sürme dışında olması gereken bir dönüş alamadım. Ben sadece kurumlarının yaptığı yanlışı düzeltmelerini istiyorum. Ben donmuş bir dolguyu senelerdir taşıyorum. Çok kötü bir durum. Ve ben bu katılaşmış dolguyu beş yıl gitmesi için bekledim ancak geri dönüşleri gayet çizgi altı oldu. Ne bir özür ne de yapılan işlemin düzeltilmesi teklif edildi. Aksine bana yüzleri gelin para ile yeniden yapalım diyorlar. Bu kurum bu derece düşmüş olamaz düşüncesindeyim. Eminim aklı başında sağlıklı düşünen biri bana yapılan bu yanlış için olması gerektiği şekilde dönecektir.

19 Ekim 2023 12:13 (Şikayetten 1 saat sonra)
Zafer
Zafer
23 Ekim 2023 10:50

Hasta haklarına yazdım. Bakın yüzüme yapılan dolgu ile ilgili email yazışmalarımız mevcut. Bu donan dolgu eridi ya da erimedi. Her şeyden önce bir tüketici olarak ben yüzümde iki taraflı bir kitle taşımak için kapınızı beş sene önce çalmadım ve beş sene böyle bir dönüş için de beklemedim. Ben yüzüme sadece dolgu değil örümcek ağı ve ip askı da yaptırdım ve donan dolgu sonucu yüzüme 3 ya da 4 doz kolajen eritme sıktınız. Donan dolgu erimedi ama ya diğerleri. Neyse bu kısmı geçiyorum. Beş yıl beklemiş birisine şimdi gelin dolgunuzu aynı fiyattan yapalım diyorsunuz. Peki ya benim beş yıl önce yaptırdığım bu donan dolgu ne olacak? Komplikasyonlar olabilir deyip ötelemek mi olması gereken? Beş yıl önceki yazışmalara da duruyor şimdikiler de. Neden kurumsal ve uluslararası çalışan bir kurum bu sorunu çözülmesi zor bir hale sokuyor anlamış değilim.

Yüz Estetiğinde Kabus: İletişimsizlik Ve Başarısız İşlemler

29 Ekim 2024 12:50
Yüz Estetiğinde Kabus: İletişimsizlik Ve Başarısız İşlemler
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Etik İlkelere Uymama

28 Aralık 2023 17:27
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Maya Estetik Beklentilerimi Karşılamayan Estetik İşlemler ve Yetersiz Müşteri İletişimi

27 Nisan 2025 17:06
Ayca sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 23:02