Eskişehir Şehir Hastanesi Çocuk Göğüs Hastalıkları 3 Haftadır Randevu Almaya Çalışıyorum

15 Şubat 2024 11:1517.462

Eskişehir şehir hastanesine çocuk göğüs hastalıklarına 3 haftadır randevu almaya çalışıyorum. Çocuğumun rahatsızlığı sebebiyle bugün randevusuz hastaneye götürdüm.

Tek doktorun olması ve onunda 1 aylık izine çıktığı söyleniyor. Normal göğüs hastalıklarına götürdüm. Yaşının 18 yaşından küçük olması sebebiyle muayene olamadık.

1 ay izine çıkan doktorun yerine geçici olarak bir doktor çalışamaz mı? Bir doktorun gelmesini beklemek zorunda mıyız? Hem de hastalıkların pik yaptığı zamanda nasıl bir sorumsuzluk oluyor bilmiyorum.

1 Destek

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde Randevu Sorunu Ve İlgisizlik

11 Mart 2025 15:115.259

2 yaşındaki kızım için Gaziantep Şehir Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümü Y**** hanıma 11.03.2025 08:50'ye r...

2 Destek

Kayseri Şehir Hastanesi Randevu Mağduriyeti Ve İlgisizlik

28 Aralık 2023 10:5722.331

Kayseri Şehir Hastanesi çocuk doktoru F**** B***********'ye 28 Aralık saat 9.30'da randevu aldım önceden ve 27 Aralık'ta...

Eskişehir Şehir Hastanesi'nden Hizmet Alamadım!

Eskişehir ŞehirHastanesi'nden Hizmet Alamadım!

Gülay
Eskişehir Şehir Hastanesi Neden Herkes Bu Kadar Çok Bekliyor?

Eskişehir ŞehirHastanesi Neden Herkes Bu Kadar Çok Bekliyor?

Derya
Eskişehir Şehir Hastanesi  Acil Servisinin Hali!

Eskişehir ŞehirHastanesi  Acil Servisinin Hali!

Eren
Eskişehir Şehir Hastanesi İki Yeşil Alan Yerine Tek Çalışmakta Olan Acil Yeşil Alan!

Eskişehir ŞehirHastanesi İki Yeşil Alan Yerine Tek Çalışmakta Olan Acil Yeşil Alan!

Salih

Öne ÇıkanKonular