Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Esintaş Servisin Geç Gelmesi Hakkında

25 Eylül 2023 01:38

28 yıllık bir firma olmasından dolayı Esintaş'ı tercih ederek 2 yıl servis garantili teşhir malı kompakt duşa kabini aldık. 1)17/6/2022'de Montaj yapıldıktan 4 gün sonra El duşu borusu çıktı ve El duşu hortumu bağlantı yerinen su kaçırmaya başladı. Haber verdim, birkaç gün içinde servis geldi yaptı. 2) Fakat 6 ay sonra 16/1/23 'de Tepe duşu pert oldu. Her yerinden su akıtmaya ve duş yaparken tekneden dışarıya banyoya su akmaya başladı. Durumu bildirdikten tam 57 gün sonra 13/3/23'de servis gelebildi. (3. Kez servisi çağırdığımızda önceki beklediğimiz 57 günü hatırlattığımızda "biz malımızın arkasındayız" cevabı şaka gibiydi ama gerçekti.) 3) Son olarak da 28/8/23 de ; kabin kapısının üst tekerleği kırıldı,6 ay önce değiştirilen tepe duşu ve orijinal el duşu pert oldu ve duş esnasında tekneden banyoya yine sular akmaya başladı. Servise haber verdik. Tepe duşu ve el duşu garanti dışı olup ücreti karşılığında değiştirebileceklerini söylediler.

Servis sorumlusu 3 hafta sonra 20/9/23'de geldi. Tekerleği taktı silikon için duşu kullanmayın 2 gün sonra gelir silikonu çekerim dedi. Tamam dedik. 2. Gün akşama kadar gelen olmadı gelemeyeceğiz diye bilgi verende olmadı. 20;30 da mesajla bilgi almak amacıyla mağaza sorumlusundan, Servis sorumlusunun telefonunu istedim. Cevap yok. (Şikayeti bugün yazıncaya kadar da gelmedi.) Sonra kolları sıvayıp kendi imkanlarımızla sorunları çözdük. Müşteri sorunlarının çözümü ve daha iyiye ulaşabilmeniz için bildiğinizi düşündüğüm eski bir Anadolu değerimizi hatırlamanızı öneriyorum. Bugünün şartlarında bile, Ahilik ve 5 çekirdek ilkesi ; "Toplumsal sorumluluk, Hizmette mükemmellik ( Müşteri Memnuniyeti), Dürüstlük, Doğruluk ve Ortak yaşama" ile günümüzdeki İşletmelere kurumsal örnek örgütlenme modeli sunmaktadır.

31 Temmuz 2024 22:46
Korkmaz Duş Balıkesir Yaşattığı Mağduriyet
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Aktaş Yapı (Denizli) Montaj İlgisizliği

19 Nisan 2024 08:41
Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

Koç Marine Tekne 5.60 Aldığıma Pişman Oldum!

Aydoğan
29 Eylül 2023 09:46