Albay sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 09:52

Malatya gelincik tepe TOKİ konutları 4. Etap inşaatı için kapımın önünde kamyon ve beton mikserleri geçiyor. Döktükleri beton harcı ve hafriyat yüzünden bina önünde aşırı derecede yol bozuldu. Firmayı defalarca arayıp temizlemelerini talep ettik. Firmayı şikayet edeceğimi söylediğimde lakayıt bir şekilde elinden geleni ardına koyma dediler. Konuyla ilgili emniyet belediye fen işleri birilerine şikayet ettiysem de bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Dün akşam bozuk yol yüzünden aracım ciddi hasar aldı. Yolun kenarına çekip reflektörler yerleştirdim. Kamyon şoförlerinden biri kapılar kilitli diye araç camını zorlayarak indirip izin almadan aracımı hareket ettirip yokuş aşağı bıraktı. Kendisine araca zarar verdiğini söylediğimde de bana küfür edip aracıyla uzaklaştı. Emniyete gidip şikayetçi oldum. Ama devletin hiçbir kurumu taşeron firmaya işlem yapmıyor. Konuyla ilgili CİMER'e yazdım ama daha önceden de konuyla ilgili şikayette bulunduğumda da sadece uyardıklarını söylediler. Hiçbir işlem yapmıyorlar. Bize de toz ve hasarlı araçlarımız kalıyor.

18 Eylül 2023 22:22

Erva beton firmasının araçlarının yola döktüğü beton yüzünden aracım ciddi zarar gördü. Şikayetçi olmak istediğimde Polis zabıta belediye ve fen işleri birimleri birbirine yönlendiriyor. Hiçbiri söz konusu firmaya işlem yapmıyor. Şoförleri bize hakaret ve küfür ediyor.

Ek

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 16:33

30 Ekim 2024 23:59

Ramsa İnşaat Biz İşimizi Gördük Siz Ne Haliniz Varsa Görün Diyor

02 Temmuz 2024 23:16
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 11:51