Erpolat Mobilya (v... Er...) 'dan Paramızı Alamadık

03 Aralık 2023 17:26

http://erpolatmobilya.com/ sitelerinden v*** e*** paramızı aldı. Ancak ürünü teslim etmiyorlar ve iletişim kuramıyoruz. Paramızı geri iade etmiyor. Teslim etmesi gereken tarihin üzerinden hayli zaman geçmesine rağmen hiçbir cevap vermiyorlar. Güvenimizi zedelediler. Bizler aldandık. Benzer durumlar yaşanmasın. Cevap vermeyecek biliyoruz. Ancak, burada bir iz olarak dursun.

Yorumlar (9)

Akin
Akin

Sorun çözuldumu

Betül
Betül

Öner bey ben de mağdurum aynı şekilde. Size nasıl ulaşabilirim. Süreç hakkında detaylı bilgi almak için

Lütfen Instagram dan bana ulaşınız kursatakdag. 1881

Kürşat

Vedat Erpolat a mutfak, Vestiyer ve çamaşır makinesi dolabı yaptırdım. Gerçekten çok güzel ve zamanında yaptı. İlave olarak evdeki diğer isteklerimi de hiç tereddüt etmeden yerine getirdi. Çok saygılı bir arkadaşımız eline emeğine sağlık teşekkür ederim.

Muhittin

Kürşat bey, çok zannetmiyorum da, memnun kaldığınıza sevindim. Vedat denen beyefendiye söyleyinde mağdur ettiği insanlardan helallik alsın. Mayıs 2022 de aldığı paramızı hala vermedi. Bir sürü insanı da yalanlarla mağdur etti. Aldattı. Ne usta, ne de esnaf kendisi. Samimiyetiniz varsa bunları kendisine iletin. Sizin yine de yaptığı işe inancınız olmasın. Bir de rica etsem Vedat'ın iletişim bilgilerini buraya yazarsanız sevinirim.

Sizden irtibat alabilir miyim aramak için

Sorun çözüldü mü aldınız mı parayı?

Ömer
Ömer

Herkese Selam, Öncelikle şunu söyleyeyim adam parayı ödemiyor ve ürünleri teslim etmiyor. 1.5 yıl bekledim sonuç yok. Ben de Hakem Heyeti aracılığıyla önce icra sonra haciz yoluyla paramı aldım. Mutlaka bu şekilde ilerleyin, avukat ücreti ve bütün masraflar karşı tarafa çıkıyor.

Muhittin

Hayır. Sıkıntı hâlâ devam ediyor.

28 Kasım 2023 22:35
Erpolat Mobilya Ayıplı Ürün E****** Mobilya Dekorasyon
Sergen sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 21:19

Elit Büro Mobilyaları Adana Şikayeti