Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Şikayeti

18 Aralık 2024 17:03

17.12.2024 saat 18.30 sularında acile gözü enfeksiyon kapan su kaplumbağamı getirdim. Girişte duran ve doktor olduğunu söyleyen görevli "yarın getirseniz dahiliye hocaları görse daha iyi olur" dedi. Dahiliyelik büyük bir olay olmadığını sadece küçük bir alanın enfekte olduğunu ve enfeksiyona karşı küçük bir müdahalenin yeterli olabileceğini söyledim.

Görebilecek hiçbir görevli yok mu dedim "ben varım ama yarın getirirseniz daha iyi olur" cevabını aldım yeniden. Doktor bey hayvana bakmadı bile ve bizi gönderdi. Buraya her gelen hasta mesai saatleri içerisinde gelecekse buranın acil kimliğini sorguluyorum.

Olması gereken hastanın muayene edilip ilk müdahalenin yapılıp daha sonra gerek varsa diğer alanlara yönlendirilmesi değil midir? Acil "acil"lik görevini yapmamaktadır. O zaman açık olmasının anlamı ne sizlere sorarım.

Daha sonra özel hastaneye gitmek ve kendi adıma antibiyotik krem yazdırmak zorunda kaldım. Buradan da anlayacağınız üzere veterinerlik Fakültesi acili belirtilen gün ve saatte hastaya bakmamış ve hasta yakınını da başından atmıştır.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Sincan Deniz Veteriner Tıp Merkezi Hekim Bilgisizliği ve Tavır Tarz

11 Aralık 2023 04:08
Nur sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:05
Fatih Hayvan Hastanesi Göz Göre Göre Yavru Köpeğimi Öldürdüler