Eray Reklam & Süblimasyon Siparişteki Ürün Kırık Çıktı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

16 Kasım 2023 13:01

Hayal kırıklığı içinde yazıyorum. 13 Kasım 2023 Tarihinde E*** reklamdan verdiğim siparişi, ACI2023000001871 fatura numarasına istinaden ödedim. Ancak, elime ulaşan ürünlerden birinin kırık çıktı.

Müşteri hizmetlerinizle irtibata geçtiğimde, değişim veya iade talebimin sadece reddedilmesi değil, aynı zamanda bu konuda bir çözüm sunmaktan kaçınılması beni derin bir hayal kırıklığına uğrattı. Sipariş verirken beklediğim müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetin, şu anda almakta olduğum ilgisiz tutumla örtüşmediğini görmek beni oldukça rahatsız etti.

Kırık çıkan ürünün derhal değişimini veya iadesini gerçekleştirmenizi ve müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi hatırlamanızı rica ediyorum. Aksi takdirde, yaşadığım bu olumsuz deneyimi paylaşmak üzere sosyal medya ve tüketici platformlarında şikayetimi dile getirmekten çekinmeyeceğimi bilmenizi isterim.

Umarım bu durumu bir an önce çözüme kavuşturabiliriz.

23 Ekim 2023 15:30

06 Ocak 2025 23:49
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Evs Media'da Müşteri Hizmetleri Ve Güven Sorunu

Selçuk
14 Kasım 2024 19:07

23 Ekim 2023 16:48
Garaccu.com Gönderilmeyen Ürünler, Fake Mailler
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13