Eposet.com Değişim Talep Etmeyin

23 Aralık 2023 23:00

Firmadan yaklaşık 2 ay önce 1000 adet 10x30 körüklü tabanlı ve 1000 adet yandan körüklü poşet satın aldım. Almış olduğum ürünlerin fiyatı 750 TL üzerinde olduğu için ücretsiz kargoyla gönderim sağlandı. Almış olduğum 1000 adet yandan körüklü poşet boyut olarak ürünlerime yeterli gelmediği için bir büyük boy olan 10x35 boyutundaki poşet ile aradaki ücret farkının tarafımca ödenmesini kabul ederek ve müşteri temsilcisi ile bu şekilde konuşup anlaşarak değişimini talep ettim ve ürünleri değişim için firmaya gönderdim. Bana 10-15 gün sonra istemiş olduğum ürün olarak toplamda 550 adet olarak gönderildi. Ben de müşteri temsilcisini (aynı kişi) aradığımda bana 'ürünün tarafımca iade edilmesindeki kargo ücreti ve onlar tarafından yeni ürünün tarafıma gönderilmesindeki kargo ücreti ve yeni istemiş olduğum ürünün daha fazla fiyatta (1 poşetteki fark 0,08 TL yani 1000 poşette 80 TL) olması gibi gerekçelerle 550 adet poşete denk geldiğini' söyledi. Ancak ben müşteri temsilcisi ile ilk konuştuğumda aradaki farkın yani 80 TL'nin tarafımca karşılanması karşılığında 1000 adet poşetin tarafıma gönderilmesi hususunda anlaşmıştık. Ancak onlar benden 80 TL'yi tahsil edip 1000 adet poşet göndermeyip, bana toplamda türlü bahanelerle 550 adet ürün gönderdiler. Ben ürünler ilk geldiğinde müşteri temsilcisi ile hiç konuşmayıp direkt olarak ürünü iade etmiş olsaydım anlatmış olduğum zararın hiçbirini çekmemiş olacaktım. Bu hususu müşteri temsilcisine 1-1,5 aydır anlatmama rağmen benim talebimi sürekli ertelemekte veya umursamamaktadır. Bu firmadan herhangi bir ürün aldığınızda kesinlikle değişim talep etmeyin. Yapacağınız tek şey ürünü iade etmek olsun. Benim gibi değişim talep ederseniz siz de firma tarafından zarara uğrayabilirsiniz.

Ufuk
Ufuk
03 Ocak 2024 00:18

Haksız olduklarını bildikleri için oluşturdukları bu sorun için cevap veremiyorlar.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 14:28

16 Ocak 2025 13:31