Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Emsey Hospital Kalça Usg İadesi

07 Ağustos 2024 14:50

40 günlük bebeğimi çekiştirerek bana karşı kötü bir üslupla bebeğimin bacağından ve elbisesinden çekiştirerek çekilemeyen kalça ultrasonu görüntüyü göremiyorum. Diyen ultrason doktorundan hiç memnun kalmadım. Kendilerine durumu ilettim, iademi yapmadılar. Başka hastanede çektirdim, çocuk doktoru ultrasona güldü ve ben çeksem daha güzel çekerdim dedi. Amatör bir çekim. Hak edilmemiş bir para aldınız, ben bu parayı helal etmiyorum. Hak etseydiniz zaten vermiştik ancak hak edilmeyen bir para tarafıma iadesi için aradım fakat ilgilenmediniz bile. Sizin için çok büyük para değil, biz çocuğumuzu istesek devlete de götürebilirdik. Ne zorlukla oraya verdiğimiz paradan haberiniz yok. Tekrar çekim yapılmasını göremediği için talep eden bir doktor var. Bunun sonucunda bizim paramızı iade etmemeniz konusunda gerekli her yere başvuracağım. Zaten ultrason görüntüsü de elimdedir. Tekrar çekim kendi hastanenizde bile verseydiniz, hasta memnuniyetini önemsediğinizi düşünürdüm. Ayrıca fiyat aşırı uçuk. Yarı fiyatına başka yerde çektirdik, o da elimde. Karşılaştırmayı çocuk doktorları da rahatlıkla yapabiliyorlar. Haksız yere aldığınız ücreti iade edene kadar gerekli yerlere bildirimleri yapacağım.

Yanlış Teşhis Ve Gereksiz Tedavi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

20 Ağustos 2025 13:47
yanlis-teshis-ve-gereksiz-tedavi-nedeniyle-magduriyet-yasadik-5.jpg
yanlis-teshis-ve-gereksiz-tedavi-nedeniyle-magduriyet-yasadik-4.jpg
yanlis-teshis-ve-gereksiz-tedavi-nedeniyle-magduriyet-yasadik-3.jpg
yanlis-teshis-ve-gereksiz-tedavi-nedeniyle-magduriyet-yasadik-2.jpg
yanlis-teshis-ve-gereksiz-tedavi-nedeniyle-magduriyet-yasadik-1.jpg

Royal Hastanesi'nde Yeni Doğan Bebek İçin Yetersiz Hizmet!

26 Ağustos 2024 10:28
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 21:09
Talip sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Şok Edici İletişim ve Yanlış Yönlendirme

05 Ekim 2024 12:10