Benetton Valiz Fiyaskosu: İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı

30 Ekim 2024 23:59

Elit çantadan şikayetçiyim. Benetton mağduriyeti.
Bu sene yazın başında Morca çantadan Benetton markasına ait orta boy bir valiz aldım. Yazın tatile giderken ilk kullanımımda çok özenli ve dikkatli kullanmama rağmen valizin tekerlek kapağı düştü ve tekerleği bozuldu. Tatil dönüşü ivedilikle valizi aldığım yer olan morca çantaya götürüp tekerleğin değişmesini talep ettim. Morca çanta kendilerinde valizin tekerleğinin olmadığını valizi İstanbul’a yaptırmaya göndereceklerini söyledi. Aradan 1.5 ay geçtikten sonra valizimin akıbeti ile ilgili iletişime geçtiğimde valizin tekerleğinin olmadığını kapağının da olmadığını belki 2 sene boyunca fabrikaya bu valize ait tekerlek gelmeyeceğini söylediler. Tekerleği ancak tamir edeceklerini onun yerine de siyah bir tekerlek takabileceklerini söylediler oysaki ilk gittiğimde bu valizin tekerleğine tamirin olmayacağını ifade eden de kendileri idi ayrıca valizin tekerlekleri lacivert. Yeni aldığım ürünü yamalı gibi kullanmak hangi aklın ürünü? Kaldı ki ilk kullanımımda bir tekerleği bozulan bu valizin ikinci üçüncü kullanımda iskeletinden geriye bir şey kalacağını da zannetmiyorum. Benetton markasına güvenerek aldığım bu valizden inanılmaz pişman oldum. Morca çanta durumla asla ilgilenmedi ve aylardır sonuçlandırmadı da. Daha yeni sattığı kusurlu ürünün kusurunu gideremiyorsa bana aynı ürünün sıfırını vermeli veya ben ilk gittiğimde iade almalıydı. Aylardır bu problem ile uğraşıyorum. Kendilerine muhatap sorduğumda bana çantanın ithalatçısının Elit Çanta olduğunu oradan aldıklarını ve muhatabın da onlar olduklarını söylediler. Elit çantayı aradığımda onlar da bayilerini arayacaklarını ve bana dönüş yapılacağını söylediler ancak kimseden hiçbir dönüş almadım. Morca çantadan ve Elit Çantadan kesinlikle çok şikayetçiyim. Daha yeni alıp özenle sadece bir kez kullandığım valiz yüzünden aylardır uğraşıyorum. Kesinlikle mağdurum ve çözüm istiyorum. Yeni bir valiz talep ediyorum. Veya ürünümün iadesini istiyorum.

Tülay
Tülay
05 Kasım 2024 20:32

Bana asla dönüş yapılmadı, firmada muhatap bulamadım

Murat sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 15:07
Çanta Store Ayıplı Ürün Muhatap Bulamıyorum
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 12:02
Aysenur sonuçtan çok memnun

Aysenur
26 Temmuz 2023 13:49
"Firma urunu değiştirdi, dilerim bundan sonra rahat ve sıkıntısız bir kullanım olur. Teşekkürler"

13 Ağustos 2023 15:38
My Valice Valiz Kulp Kopma
Adeviye sonuçtan hiç memnun değil

İlk Kullanımda Kırılan Valiz Tekerlekleri Mağduriyet Yaşattı

24 Ağustos 2025 18:16