Talip sonuçtan hiç memnun değil

Organize Eldiven Şikayeti!

27 Kasım 2024 11:25

İnşaat işinde çalıştığımız için eldiven ihtiyacımız oluyor bu yüzden ihtiyaç oldukça İnternet üzerinde kapıda ödemeli olarak eldiven satan kişilerden sipariş verip tedarik ediyoruz, 21 Kasım 2025 tarihinde Facebook'ta reklamı ile karşılaştığım Beybi marka eldiven satan (sattığını iddia eden), eldiven store sponsorlu (iş güvenliği malzemeleri) adlı WhatsApp hesabına yazdım, isminin A** olduğunu söyleyen kişiye 70 çift beybi PL9 ve 40 çift pl 17, toplamda 110 çift eldiven ve 2980 TL kapıda ödemeli siparişi verdim, aynı gün kargoya verileceği söylendi fakat aradan 3 gün geçmesine rağmen herhangi bir kargo bildirimi gelmeyince merak edip aynı WhatsApp numarasına mesaj yazmak için girdiğimde yapılan yazışmaların ve eldiven resimlerinin, ödeme bilgilerinin hepsinin silindiğini gördüm, siparişimi sorduğumda sadece (isim soy isim neydi) şeklinde bir soru geldi ben de bilgilendirileceğimi düşünerek adımı soyadımı yazıp beklemeye başladım fakat hiçbir bilgi dönüşü olmayınca siparişimi iptal edin mesajını gönderdim fakat hiçbir cevap alamadım ve pazartesi günü kargomun dağıtıma çıktığı mesajı geldi, almakta tereddüt etsem de eldivenimiz olmadığı için kabul edip aldım fakat paketi açtığımda içinden incecik defolu ve çoğu da herhangi bir marka veya yazı olmayan eldivenler çıktı, kargo faturasında gönderici organize eldiven yazıyor ve telefon numarasını aradığımda babil sanat diye bir isim çıkıyor, yağmurda, karda, soğukta çalışıp kazandığımız paraya göz koyan bu kişi için gereğinin yapılmasını rica ediyorum ve çekmiş olduğum resimleri de ekliyorum, organize eldiven ve iş güvenliği malzemeleri sanayi ticaret limited şirketi.

Hasan sonucu yetersiz buldu

Siparişim Eksik Ve Yanlış Gönderildi, Müşteri Dikkatli Olmalı!

05 Temmuz 2025 11:57
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Eldiven Store Ödeme Yaptım, Ürün Gönderilmedi!

12 Ekim 2025 22:36