Eldar Resort Hotel Yanılttı

22 Ağustos 2023 23:31

22.08.2023 tarihinde rezervasyonumuz olduğu Eldar Resort Hotel'e geldik. Resepsiyondaki kadın asla sizinle konuşmuyor bile. Bana en alt kattaki oda bile denilemeyecek tek başına köşede duran bir odayı gösterip bugünlük kalın yarın beğenmezseniz değiştirelim dendi. Odayı görünce şok oldum. Böyle kötü rutubetli bir oda hayatımda görmedim. Çıkıp ben burda kalmam dedim ve resepsiyondaki kasın bana zaten balkonlu oda veremeyeceklerini vs. Bir sürü saçma şey söyledi. Personeller hakkında konuşmuyorum bile. Yüzünüze bakan yok. Rusların peşinde herkes. Gülümseyerek soru soruyorum yüzünüze bakan yok. İptal ederek çıktım. Aynı zamanda kadın bana demediği şekilde oteli ayarladığım sitedeki kişiye biz orayı dinlensinler diye verdik. Odaları en üst katta demiş. Bana böyle bir şey demedi bu katta bir şey ayarlarım gibi bir şey söyledi. Böyle kötü bir yer görmedim. Kahvaltımızı yaptık zaten yemekleri de çok kötüydü. Çeşit desen yok. Müdürleri ile konuşmak istediğimi söyledim. Otelin müdürü yok dendi. Böyle bir işletme olabilir mi? Çıkarken taksi istedik. Kendilerince bir adamı göndermişler taksi olmayan kendi arabası ile gelip ben sizi bırakacağım dedi. Binmedik tabi ki. Asla profesyonel olmayan, kendilerince bir düzen kurmuş, herkesin kafasına göre takıldığı bir yer. Turizm Bakanlığı'na da şikayet ettim, gereken yapılacak. Bize vermeye çalıştıkları odayla alakalı videoyu da ekliyorum.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 20:48
Eldar Otel Tahta Kurusu Ve Böcekler
Eldar Otel Tahta Kurusu Ve Böcekler

11 Temmuz 2023 11:09
Seval sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 00:51
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 15:01

12 Ağustos 2023 11:40