Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

EkspresPark Ödeme Yaptığım Otopark Kabul Etmedi, Mağduriyet Yaşadım!

14 Nisan 2024 16:52

10-13 Nisan arasında, yani bir ay öncesinden, Eksprespark adlı Sabiha Gökçen Havalimanı'na ait otopark için ParkVia adlı sistem üzerinden rezervasyon yapıp ödememi gerçekleştirdim. 10 Nisan'da otoparka vardığımda ödeme makbuzumu göstermeme rağmen, otoparkın dolu olduğunu belirterek beni içeri almadılar. Sorunumu ParkVia sistemine anlatmam gerektiği söylendi. Çok zor durumda kaldık. ParkVia'ya e-posta yazmama rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. 300 TL param boşa gitti. Hem Eksprespark hem de ödeme yaptığım ParkVia, verdikleri sözü tutmadılar ve bizi mağdur ettiler. Diyecek bir şey bulamıyorum. Herkese ibret olması dileğiyle.

17 Nisan 2024 17:20

Express park denilen otopark maalesef hiçbir şeyi sahiplenmemedi kaba tabiriyle sallamadı bile park Viya denilen şirket problemi üstlendi ve çözdü

17 Temmuz 2025 17:12

06 Temmuz 2023 09:28

Avrasya Otopark Otoparkta Yaşanan Hizmet Sorunları Ve Müşteri Deneyimi

25 Temmuz 2024 20:17

EkspresPark Otoparkta Oluşan Hasarın Sorumluluğu Ve Kamera Kayıtlarının Paylaşılmaması!

22 Kasım 2025 13:34
eksprespark-otoparkta-olusan-hasarin-sorumlulugu-ve-kamera-kayitlarinin-paylasilmamasi-6.jpg
eksprespark-otoparkta-olusan-hasarin-sorumlulugu-ve-kamera-kayitlarinin-paylasilmamasi-3.jpg

Avrasya Otopark Pozitif Ve Negatif Yönleri!

09 Temmuz 2023 22:49