Ekol Medya Sorunsalı Ve Şikayet

02 Eylül 2024 23:03

Reklam ajansına gittim kuzenimle birlikte. Arkamdan 'yeteneksiz' denmiş ve farklı şeyler denmiş. 1 saat zorla kayıt açacağım, ona göre kayıt açacağım deyip oyalamaya çalıştılar. Üstü kapalı şekilde laf sokmaya çalışıyorlar. Madem yeteneksizim, yüzüme boş yere gülmeyin. Seneye piyasada adım çıkınca da çağırmayın. İstemeyen bir kişiye zorla ders vermekten kaçının.

Batuhan
Batuhan

Merhabalar sizce Ekol medya güvenilirmi bilgi verirseniz sevinirim

Abdülkadir
Abdülkadir

2025 yilıi Temmuz ayında, İstanbul Kadıköy'deki Ekol Medya'nın sosyal medya üzerinden yaptığı oyunculuk başvurusuna katıldım. Başvurum sonrası beni çağırdılar ve seçildiğimi, ancak oyuncu olabilmem için kursa katılmam gerektiğini Söylediler. Kabul ettim ve 15.000 TL ödememi kredi kartı ile gerçekleştirdim. Kurs sırasında ünlü oyuncuların eğitim vereceği, dizilerde ve filmlerde rol alacağım, ek gelir elde edeceğim gibi vaatlerde bulundular. Ancak süreç sonunda ne dizi ne de film teklifi oldu; sürekli bahaneler üretilerek mağdur edildim. Kursun sonunda verilen sertifikanın da hiçbir geçerliliği yok. Benimle benzer şekilde mağdur olan başka kişiler de var. Kimsenin bu tür vaatlere inanıp mağdur olmasını istemiyorum. Herkesi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyorum.

Yusuf
Yusuf

Nereden buldunuz ve nereden başvuru yaptınız

Metin
Metin

Hayret bir şey bende ekolda eğitim başladım gelen giden herkesi almışlar, hatta hoca dalga falan geçiyor espiriyle verip milletle yok türkçen çok bozuk yok yaşın çok geçmiş, ben pişman oldum yazıldığıma ticaret haneye dönmüş orası, eğitimin e si yok.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dream Cast Ajansı'nda Hayal Kırıklığı: Beklentiler Ve Gerçekler

28 Temmuz 2024 14:15
Dream Cast Ajansı'nda Hayal Kırıklığı: Beklentiler Ve Gerçekler
Mona sonuçtan hiç memnun değil

Ritim Ajans - oyuncusensin.com Ritim Akademi Ve Oyunculuk Ajansı

29 Temmuz 2024 14:53

Cast Ajans Yapım Tarafından Yanıltıldım!

22 Kasım 2024 19:22