Ekol Fx Hayallerle Oynayan Yatırım

22 Ekim 2024 15:04

İsminin d** olduğunu, yurt dışından aradığını söyleyen birisi geçtiğimiz haftalarda beni defalarca arayarak forexte 100 dolarla çok paralar kazandıracağını söyleyerek benden fonlama yapmamı istedi. Önceleri hiç ilgimi çekmese de sonra ikna olup 100 dolar karşılığı tl yi EFT yaptım. Hesap açtı, bir program indirmemi söyledi, oradan işlem yapacağımızı belirtti. E*** adında sözde yatırım uzmanı olduğunu söyleyen birinin işlemlerimi takip edeceğini onunla iletişim kurmamı söyledi. Parayı işlem yaparak 300 dolara çıkarttım. Para çekeceğimi söyleyince bir anda hesap bakiyem eksi olduğunu gördüm ve nedenini sordum. Sistemsel hata olduğunu düzelteceklerini söyledi. Bunun üzerine 10 gün boyunca her gün düzeltmelerini bekleyerek sorguladım. Her görüşmede eksiden çıkabilmem için daha çok para göndermemi istediler. Bende insanları kandırdıklarını anlayarak göndermedim. En sonunda göndermeyeceğimi anladılar ve beni engellediler, hesabımı kapattılar. Bir dahada ne sayfaya girebildim ne de iletişim kurabildim. Halen çok sayıda değişik isimler söyleyerek aranıyorum Belli ki sayıları da az değil bunların. İnsanların hayalleriyle insanları ikna edip, bu ülkenin parasını yurt dışına transfer ediyorlar. Transfere aracılık eden ülke içindeki işletmelerde burada suç işliyorlar. Aracı olanda, suçu bizzat işleyenlerde cezasını çekmeli.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 19:16
Maxxi Markets Yanlış İşlem Vererek İnsanları Yanıltıyor.
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
11 Eylül 2024 00:02
Aktif FX Para Yatırdıktan Sonra Okuyorsan Geçmiş Olsun
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Prestige Invest Finance Hakkımı Kimden Alacağım?

25 Temmuz 2023 12:42
İdris sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 09:40
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
24 Mayıs 2024 12:06