Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşmeye Uymayan Gayrimenkul Firması

30 Aralık 2024 10:24

Ekmas Gayrimenkul taahhütlerinde durmuyor. İzmir Dikili projesinden a** aracılığıyla sözleşme karşılığı konut satın aldık ve halen ödemeye devam ediyoruz. 1 yıl sonra tapu demişlerdi. Ama 1 yılı çoktan geçti. Değil tapu, ortada muhatap bile yok. Defalarca aradım, asla geri dönüş yapmıyorlar. Senet imzalamış olduğumuzdan ödemeleri yapmak zorunda kalıyoruz. Tabii ki senetler bitince yasal hakkımızı kullanacağız. Dizi oyuncularına sürekli reklam yaptırdıklarına bakmayın. Söyledikleri doğru değil.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Çetin
Çetin

2 sene oldu bende 1 milyon tl ödedim Ekmas projeden çekilmiş tüm hakları arsavev geçmiş artık ismi de dikili kıyı olacakmış 2028 Aralık ta teslim olacakmış maddi manevi mağdur olduk

Didem
Didem

Merhaba bende Dikili 1. Etaptan arsa alıştım, söz verdikleri tarihten bir yıl geçmesine rağmen hala bir çivi yok. Acaba arsa sahipleri bir araya gelip bir çözüm üretemezmiyiz?

Özdemir
Özdemir

Son durum nedir sorunda? Dairenizi alabildiniz mi?

Kübra
Kübra

Merhaba bir gelişme var mı acaba?

Eda

Merhaba, tapunuzu alabildiniz mi?

Eda

Umarım her şey gönlünüzce olur, peki normalde hangi tarihte ( yıl/ay ) teslim edilecek dediler acaba sizlere? Bizde almayı düşünüyoruz Balıkesir projesinden ama böyle araştırmalar yapıyoruz kusura bakmayın çok soru sordum gibi olduysa :( Bu arada sizin projeyi görüştüğümüzde bize de haziran dediler çok köklü bir firma aslında kendinizi strese sokmayın yine de :)

Sibel

Hayır maalesef bir gelişme yok. Şirket tarafından mail gönderilmiş. Haziran ayı olarak tarih bildirildi

Ali

Bu projede ne bekleniyor? İnşaatlar bitti mi?

Ali

Merhaba, hangi projeden alim yaptınız? İsmetpaşa mi yoksa Salihleraltı mi?

Sibel

Bahçeli Mah asagıbeylik mevkii diye geçiyor

Söz Verdiği İnşaat Başlamaması Ve Cevapsız Müşteri Temsilcileri

11 Ocak 10:15