Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim İrlanda Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık

17 Temmuz 2023 12:16

Öncelikle çalışma şekilleri düzensiz ve özensiz. 250 €'yu geri vermeyecek kadar bir danışmanlık vermiyorlar.

İstanbul ve İzmir'de yaşamıyorsanız her şeyden emin olun ve öyle çıkın yola. Ben 17 Mayıs sabahı olan vize randevuma sabah çıkarsam yetişemem diye 1 gece önceden çıktım İstanbul'da kalmak için ve yolda giderken yanınızda şu belge var mı bu belge var mı şeklinde bir soruyla karşı karşıya kaldım. O zaman neden danışmanlık yapılıyor ya da hala belge sorulacaksa neden randevu alınıyor. (belgeler bu arada önceden kontrol ediliyor.)

mesajlara cevap konusunda ya hastalar ya yoklar ya da işi bırakıyorlar. Paranız kalmıyor ama daha önce bir arkadaş da yazmış gerekli belgeler her yerde mevcut. Özensiz ve düzensiz çalışmayı aracı yapmaya gerek yok.

Dublin'de ofisi bulunan tek danışmanlık firması da değil bu arada. Övündükleri her şey tırt... 2023

Eğitimirlanda
Eğitimirlanda

Merhaba Bülent Bey, öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz tecrübeden dolayı oldukça üzgünüz. Sadece İrlanda'ya çalıştığımız için yaptığımız işte en iyi hizmeti sağlamak için 14 yıldır çalışmalar yapmaktayız. Sürecinize ait tüm aşamaların rehberlerine sahibiz, bir danışman olmadan bile aşama aşama ilerleyebiliyorsunuz. Vize konusunda da websitemizde vize portalımız mevcut, size giriş bilgilerini iletiyoruz ve her madde tek tek yazılı ve videolu olarak açıklanıyor. Kontrol aşamasında ise vize uzmanlarımız incelemeler sağlıyorlar. Dublin'de ofisi bulunan tek Türk danışmanlık şirketi olduğumuz doğrudur, 'şubemiz var' diye belirtilenler genellikle temsilcilik ya da saatlik ofis kiralama şeklinde bulunuyorlar. Sosyal medya hesaplarımızdan takip ederseniz, Dublin ofisimizde pek çok öğrencilerimize yönelik ücretsiz etkinlikler düzenlediğimizi göreceksinizdir. Yaptığımız işte en iyisi olmak için ciddi emek harcıyoruz, vermiş olduğunuz yapıcı geri bildirimleri göz önünde bulunduracağımızdan emin olabilirsiniz.

Melike
Melike

Peki bu sorunları yaşadınız ve önerebileceğiniz bir danışman var mı acaba bize de lazım Çünkü

Bülent
Bülent

Ben paramı geri aldım. Bu nedenle pek önerebileceğim kimse yok. Zaten başta ilgileniyorlar daha sonra sıkıntı oluyor...

Karya International Kadıköy Şubesindeki Donanımsız Çalışan

15 Mayıs 2024 11:00
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Elmiedu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Yurt Dışı Dil Eğitimi Konusunda Hayal Kırıklığı

26 Eylül 2023 22:53

Danışmanlık Ücreti Ve Vize Sorunlarıyla Karşılaştım