Karya International Kadıköy Şubesindeki Donanımsız Çalışan

15 Mayıs 2024 11:00

Öncelikle vize randevusu almak istiyorsanız, Kadıköy şubesinin yerine direkt Ankara şubesi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu kadar merkezi bir konumda, bu kadar donanımsız bir çalışanın bulunması çok üzücü. Ankara'dan H**** Bey'e teşekkürler.

5 Nisan 2024 tarihinde İsviçre seyahatimiz için danışmanlık hizmeti almak üzere başvurduk. Daha öncesinde S****** Hanım ile ilerlemiştik; kendisi doğumdan dolayı şu an çalışmadığı için mecburen A**** isimli çalışanınız ile devam etmek zorunda kaldık. Formlar, pasaport fotoğrafları, davetiye vs. her şeyi gönderdik. Aldığımız cevap 'Öncelikle randevu var mı diye kontrol edeceğim, sonrasında size bilgi veririm.' oldu. Tabii ki biz güvendik ve bekledik. Araya bayram girdi, hafta başı oldu ve herkes mesaiye başladı. Ancak herhangi bir geri dönüş alamadık. Yoğunlardır diye düşünüp bekledik; ertesi gün salı oldu ve yine ses yoktu. En sonunda biz aradık, telefon meşguldu; WhatsApp'tan yazdık, dönen olmadı. En sonunda karşımda muhatap bulamayınca Ankara merkezi aradım. Sağ olsun H**** Bey, bir saat içinde 8 Temmuz'a vize randevumuzu aldı. Zor bela A**** isimli çalışandan aldığımız geri dönüş ise 'Daha seyahat tarihlerine çok var, o yüzden randevu almadım' oldu. Buna kendisinin karar veremeyeceğini anlamayacak kadar donanımsız bir insanın Kadıköy gibi merkezi bir konumda çalışması çok üzücü. İnsanlar randevu bulabilmek için bilgisayar başında adeta pusu kurmuş durumdalar. Bu nasıl bir zihniyet, anlam veremedik.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Vize Danışmanlık Hizmetinde Hatalar Ve Sürekli Danışman Değişikliği Mağduriyeti

19 Eylül 2025 20:34
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Success Yurt Dışı Eğitim Work And Travel Başvurusunda İletişim Sorunu Ve Mağduriyet

28 Mayıs 2025 20:11
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim İrlanda Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık

17 Temmuz 2023 12:16
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ozman Eğitim Aupair Danışmanlık Şirketi Yanıltıldık

01 Ağustos 2023 17:27