Eda Şarküteri & Meze (İzmir) Yemeksepeti İş Birliği İle Fahiş Fiyat

29 Ocak 2024 11:59

Konu; fahiş fiyatla meze satan Eda Şarküteri-Mezeci (1794 Sk. 4/b Bostanlı Karşıyaka) ve aracı olan Yemek Sepeti firması.
21.01.2024 günü; Yemeksepeti aracılığıyla, Karşıyaka Bostanlı'da bulunan Eda Şarküteri ve Meze dükkanına, kızım 4 adet meze siparişi verdi. Siparişleri teslim aldığımızda fiyatına dikkat etmediğimiz gibi, o gün özel bir gün sebebi ile hazırlıklar yaptığımız için hemen yemeğe geçtik. Sonrasında dikkatimizi mezecinin adı çekti. Meze gelen yer; tesadüfen bizim de birkaç defa alışveriş yaptığımız bir dükkandı. Mezelerin fiyatını daha önce, yakın zamanda bu yere sorduğumuzda, kilo başına ortalama 220-270 TL arasında olduğu söylenmişti. Fakat Yemeksepeti'nin fişini kontrol ettiğimizde, her bir mezenin bize tam 2 katı fiyata satıldığını gördük. Yani biz 1 kilo fiyatına aslında yarımşar kilo ve 4 adet meze almış olduk. Üstelik ciğer, balık, tavuk ürünü de yok. Ertesi gün durumu dükkan sahibine ilettik. Kendisi fiyatın Yemeksepeti tarafından belirlendiğini, maliyetlerin fazla olduğunu ve ancak bu şekilde karşılaşabileceğini ifade etti. Kısacası; ortada müşterinin aldatılması, aşırı kâr isteği, fahiş bir satış mevcuttur.

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 15:56
Eda Şarküteri & Meze (İzmir) Bostanlı Bayat Ürün Satması
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

Angel Restaurant Şeffaf Olmayan Hizmet Ve Yüksek Fiyatlar

30 Ağustos 2024 12:37