Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Dynomark Oto Ekspertiz Pişman Etti!

16 Mayıs 2023 15:19

Biz Kayseri'de bulunuyoruz, Ordu Dynomark 'dan Exper yaptırdık, iş yoğunluğundan kendimiz gelemedik, kurumsal firma diye size güvendik,1400 TL Exper dediniz onu da verdik işimiz sağlam olsun diye, sizin expere güvenerek, satıcı expere aracı Tozlu getirmiş, sizin firmada sağ olsun o şekilde eksperini yapmış, biz o şekilde size güvenip aracı teslim aldık, aracı yıkamacıya verdik gelince, araçta yukarıda resimleri de gönderdim kaputta tavanda çamurlukta ve arka bagajda kuş pisliğine bağlı vernik yanıkları mevcut ileri seviyede, Kayseri'de sormadığımız yer kalmadı hepsi boyanacak bu şekilde neden aldınız deniliyor, biz ise expere güvendik ilerisini söyleyemiyoruz, avukat ile görüştük, görünür bir kusur bu experin görmesi gerekirdi, experle bir görüşün o şekilde dava açalım dedi, bizim kaput tavan çamurluk ve bagaj kapağı boyatma masrafı ve değer kaybı olarak sayenizde 30 bin zararımız oldu, bunu yasal yollara başvurmadan önce size söylemek istedim, ayrıca Şikayetvar.com ve çeşitli sosyal medyada da paylaşımlarda bulunacağız bununla ilgili.

21 Mayıs 2023 18:47 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, yaşamış olduğunuz kötü deneyim için geçmiş olsun. Markamızın Ordu ilinde sözleşmeli herhangi bir Bayisi bulunmamaktadır. Ordu merkez bayimizin sözleşmesi 2022 yılında bitmiş olup markamız ile hiçbir ilişiği yoktur.

21 Mayıs 2023 18:58

Yalan söylüyorsunuz sitenize var bayimiz sizin gibi firmalar oldukça araba almamak lazım

21 Mayıs 2023 19:14
22 Mayıs 2023 19:07

Sitenizden Ordu merkez daynomark şubenizi kaldıracak siniz o zmn sizin kadar yalan söyleyen başka bir firma görmedik bizi mağdur ettiniz şimdi bizim şubemiz yok diye bizi kandırıyorsunuz kurumsal firmayız diye yanılttılar bizi

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2023 15:30

Ekspertiz Yanıltması Ve Kötü Müşteri Deneyimi

12 Aralık 2024 15:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 18:32
Dynobil Oto Ekspertiz Ekspertiz Hatası Sonucu