Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Jinekomasti Ameliyatı Konusunda En Kötüsü

11 Haziran 2023 14:45

Van yüzüncü yıl Üniversitesi dursun odabaş Tıp Merkezi'nde yaklaşık 2 buçuk ay önce jinekomasti ameliyatı geçirdim op. Dr. **** **** **** ile görüşüp ameliyat olmaya karar vermiştim ameliyat günü bir gün önceden haber verdiler. Sabah 7'de hastanede olmam gerektiği söylendi.

Sabah 7'de oradaydım ancak öğleden sonra saat 1 buçuk gibi ancak ameliyat hazırlıklarım yapıldı. Ameliyathaneye girdiğimde başımda iki doktor arkadaş vardı ama kesinlikle **** **** **** hoca yoktu ameliyatı o yapmamıştır diye düşünüyorum. Bizi öğrencilere emanet etti. Galiba ameliyattan sonra göğsümde gözle görülür bir değişiklik yoktu aynı büyüklükteydiler (sağ göğüs meme ucu içe çökmüştü) o ara doktor bey teşrif edip dokunma nezaketi gösterdiler. Haklarını yiyemem sonra korseni tak dedi ve gitti daha da göremedim.

Sabah sağ olsun temizlikçi abi 10 gün sonra kontrole gel dedi. Şu an jinekomasti problemim devam etmekte hayır yani kestiniz bari azıcık yağ alsaydınız olan parama oldu. Hastane yönetimini ve doktorları rabbim bildiği gibi yapsın Allah temizlikçilerden razı olsun çok ilgiliydiler 😃. Dursun odabaş Tıp Merkezi pişmanlıktır.

Habip
Habip

Bölge araştırmada neden olmadınız acaba?

Melih
Melih

Ne kadar tuttu toplam ameliyat

Ozan
Ozan

Totalde 9000 civarı gidiyor hocam

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 18:29