Selda sonuçtan hiç memnun değil

Dryfix Hayal Kırıklığı

Selda
27 Haziran 2024 08:31

Dryfix fayans boyası hakkında büyük sıkıntı yaşadım. Bütün talimatlara uymama rağmen büyük hayal kırıklığı oldu. Bir de bayram izinimi buna harcadım, maddi manevi yıpratıcı oldu. Maalesef şikayet dilekçeme rağmen firmadan dönüşte kötü bir deneyim oldu.

02 Temmuz 2024 15:49

Dryfix fayans boyası tam bir hayal kırıklığı oldu ne yazık ki banyomu boyamak için aldığın fayans boyama setiyle tam bir mağduriyet yaşamış bulunmaktayım bütün talimatlara uymama rağmen boya asla fayansa tutunmadı ve ruloya geri geldi bu arada saten rulo kullandım zar zor caba ile birinci kati vurdum ikinci kati denediğimde aynı sorunu yaşadım boyamayı bıraktım firmayla iletişime geçtim firmadan buse hanim aradı beni ve parlak zemindede mat zemindede denedik boya tutunuyor hiç sıkıntı yok dedi o zaman biz neden sıkıntı yaşadık dedim dalga geçer gibi fayansınız uygun değildir belki dedi bende düşünüyorum fayans boyası yerine acaba marketten yanlışlıkla yogurtmu aldım insana sorarlar siz bana fayans boyası diye ne sattınız insanların zekasını küçümseyin bence

Ek
02 Temmuz 2024 15:07

Dryfix fayans boyası mağduriyetten başka bir şey değildir bütün talimatlara uymama rağmen boya asla fayanslara tutunmadı kotu bir görüntü oldu üstelik saten rulo kullanmama rağmen firmayla iletişime geçtiğimiz arkadaş boyamayı bırakın dedi bıraktık üstelik bayramda bayram iznimi buna harcamak zorunda kaldım maddi manevi mağdur oldum bayram sonrası arayan buse hanim fayansımın boyaya uygun olmadığını söyledi keşke ona göre boya satsalardida mağdur olmasaydım

02 Temmuz 2024 15:16 (Şikayetten 5 gün sonra)

İsmail
22 Ekim 2023 00:17
Dry Fix Fayans Boyasıyla Mutfak Tezgahımın Durumu
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
02 Mart 2025 15:33

Ferhat
13 Ağustos 2025 13:50
Havuz Boyası 1 Ayda Döküldü, Mağduriyetimiz Giderilmiyor
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Dryfix İzolatör İşe Yaramaması

Yunus