Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Malzeme Yok Ve Ameliyat Sırası Çok, Böyle Bir Mazeret Kabul Edilemez

04 Mart 2024 12:14

26 Şubat tarihinde geçirdiğim motosiklet kazası sebebiyle kaldırıldığım Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, bugünün tarihi de dahil olmak üzere 4 Mart Pazartesi gününe kadar bana hala ameliyatım için net bir bilgi verilmemiştir. Sağ ayağımda bulunan iki adet kemiğim kırılmış olup, 1 haftayı aşkın süredir bu şekilde beklemekteyim. Tanıdıklarımız olmasa odaya dahi alınma gereksinimi duyulmayan doktor ve yetkililerden yetersiz bilgi ve müdahalelerinden dolayı şikayetçiyim. Benim ameliyatımın bir an önce yapılmasını ve Türk vatandaşı olmayan kişilere öncelik tanınması sebebiyle CİMER'e de gerekli şikayetimi ilettiğimi belirterek, gereğinin yapılmasını arz ederim.
Y**** E*** Y****
Ortopedi

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Klima Sorunları Ve Ertelenen Operasyon

05 Haziran 2024 22:35

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Doktorlarının Hastaları Bırakıp Mesaiye Son Vermesi

05 Eylül 2024 23:01
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde Yaşadığım Sorunlar

15 Haziran 2023 13:28