Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Klima Sorunları Ve Ertelenen Operasyon

05 Haziran 2024 22:35

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne babamı kalp krizi geçirmesi nedeniyle 24.05.2024 tarihinde yatışını yaptırdık. İki gün yoğun bakımda yattıktan sonra, iki damarının tıkalı olduğu ve bypass ameliyatı yapılacağı doktorlar tarafından tarafımıza iletildi. Daha sonra 26.05.2024 tarihinde babamı servise alıp ameliyata hazırlayacaklarını söylediler. 03.06.2024 tarihinde babamı ameliyata almak üzere ameliyathaneye indirdiler fakat bir saat sonra bizi çağırarak klima sistemlerinin bozulduğu ve ameliyatın ertelendiğini ilettiler ve babamı tekrar odaya aldılar. O günün akşamı sistemin düzeldiğini ve babamı hazırlayıp 04.06.2024 tarihinde ameliyata alacaklarını söylediler fakat sabaha karşı gelerek sistemlerin düzelmediği ve yine ameliyatın ertelendiğini söylediler. Babamın kalp krizi riski olması ve psikolojik travma yaşaması nedeniyle şikayetçiyim. Kocaman devletin hastanesinin bu denli hazırlıksız olması nedeniyle de şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Sonda Değişimi Sorunu Ve Yanlış Yönlendirme

23 Ekim 2024 20:54

07 Eylül 2024 15:46

21 Nisan 2024 21:30
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği Nöroloji Bölümü Randevu Ve Hizmet Şikayeti

29 Nisan 2024 12:05

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Malzeme Yok Ve Ameliyat Sırası Çok, Böyle Bir Mazeret Kabul Edilemez

04 Mart 2024 12:14