Asil sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 19:54

19 Şubat 2024 17:40

"Yemeksepeti üzerinden vermiş olduğum siparişin yarısından fazlası eksik geldi. Eksik ürünlerin tamamlanması veya siparişin iadesi için restorana ulaşmaya çalıştığımızda ise kimseye ulaşamadık. Verdiğim parayla ortada kaldım, mağdur oldum. Gereğinin yapılması in daha ne yapılması gerekir" konuyla ilgili olarak önceki şikayetim tırnak işaretli kısımda özetlenmiştir. Şikayetim üzerinde Doyuyo tarafıma ulaştı hatalarını kabul edip iade sağlanacağını ve bu iadenin 3-5 iş günü içerisinde gerçekleştirileceğini bildirdiler. Bu durumu bana bildirdikleri tarih 05.02.2024. Bugün günlerden 19.02.2024, tarafıma hiçbir iade yapılmadı, aksine ulaşmaya çalıştığımda cevap alamıyorum. Çok kötü bir süreç yönetimi, mağduriyetim hala daha giderilmedi.

05 Şubat 2024 11:56 (Şikayetten 16 saat sonra)
Asil
Asil
05 Şubat 2024 18:15

Sorunum çözüldü, ücret iadesi yapıldı. Genel müdürlükten Çağla Hanım iletişime geçmişti, kendisine teşekkür ederim.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
08 Şubat 2024 17:08

08 Eylül 2023 21:54
Ercan Burger Yemek Sepeti Eksik Ürün Hk.
Selim sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2023 08:48
"Saloon Burger yetkilisi arayıp sorunun çözümüne yardımcı oldu. Hatta restoranda ağırlamak istediklerini söylediler. Kendilerine teşekkür ederim."
Saloon Burger Eksik Teslimat İade Olmadı

15 Temmuz 2023 01:14
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 20:42