Dorock Xl Kadıköy Hesap İtirazına Nezaketsiz Yaklaşım

28 Ekim 2023 20:38

Bugün (28.10.2023) eşimle Kadıköy'de sıklıkla gittiğimiz Dorock XL isimli mekanın Bahçe tarafında biraz vakit geçirdik. Mekan genel anlamda emsallerine göre bir tık daha kaliteli ve hoş bir mekan ve bugüne kadar sıkıntı yaşamadığımız bir yer. Bu günkü gidişimde finalde hesabi incelerken içtiğimiz biralardan birinin farklı yazıldığını (sipariş sonrası bizde kontrol etmedik ama şişeler neredeyse aynı kaldı ki yanlışlık serviste) belirterek sitem ettim. Ama hesabi alan bayanın yaklaşımı çok nezaketsizdi. İçtiğiniz şeyin parasını tabii ki ödeyeceksiniz vs. Gibi yaklaşımda bululundu. Bu sırada ben zaten hesabı ödemiştim. Sadece bu olayın tekrar yaşanmaması için ilgilileri bilgilendirmek istiyorum. Lütfen müşterinizi dinleyen değer veren personel çalıştırın. Yardımcı olmak için hesap detayımı vereyim hesabında 1 Corona, 1 Miller, 2 Efes Malt ve çerez olup 310 TL hesap ödeyen müşteri yanlış yazılan veya masaya isteğim dışında gelen bira da Corona (ilk siparişte her zamanki gibi Miller istedim. Eşime ama sohbete dalıp kontrol etmedik Çünkü şişeler neredeyse aynı sonrasında aynısından bir tane daha dediğimde gelen Miller biraydı) aslında ödediğim para çok önemsiz (çoğu zaman bahşiş bıraktığım para) ama yine de derdimi anlatamamak ve hesabi alan kişinin yaklaşımı hoş olmadı Çıkışta derdimi barda duran kişiye anlattım arkadaş adına özür dilerim vs. dedi. Teşekkür ederim ama yine de mekanın varsa müşteri hizmetleri vs. Departmanı bilsin istedim.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Happy Hour İndirimi Uygulanmadı, Kaba Davranış Ve Fazla Ücret Talebi

11 Ekim 2025 23:38