Şile Domino's Restoranında Beklenmedik Çalışma Koşulları

27 Mart 2024 16:20

Merhaba,

Domino's Şile restoran için yatılı motor kurye personeli olarak çalışmak üzere bir ilan üzerinden Restoran müdürü ile görüşme sağladım. Bana gerekli şartların bilmemi istediği kadarını anlattı. Sanırım ve bende bu şartları kabul ederek çalışmak için maalesef masraf yaptım ve şileye gittim. Bana söylenen bir personel evinde kalacak kişi sayısı 3, 4 kişiyken karşılaştığım manzara küçücük bir evde 7 kişi ve 2 kişi daha geleceği oldu. Çalışma saati 8 saat denirken, gece vardiyasının 10 saat mecburi olduğunu öğrendim. Kiranın bir kısmının ortak olduğunu yine gittiğimde öğrendim. Elektrik su doğalgaz internet faturalarının ortak olduğunu gittiğimde öğrendim. Ve bunları gece 4 vardiyasından dönünce bütün evi ayağa kaldıran uykumu bölen iş arkadaşlarımdan öğrenmem de cabası. Bu kadar cefayı ne kadar ücret karşılığında çekerdiniz orası da tartışılır. Ben sabah apar topar geri döndüm şu an içeriden avans almıştım ufak bir miktar ve kalan param var bununla alakalı geri dönüş 15 inde alacağım oldu. Müdür tarafından. Ben zaten gitmek gelmek için 500 lira masraf yapmışım mağdur olmuşum bana kuraldan bahsediliyor çok komik. Umarım başkaları mağdur edilmez.

27 Mart 2024 16:47 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Sayın , Caner Ş. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

27 Mart 2024 16:48

Bekliyorum teşekkürler

27 Mart 2024 20:55

Merhaba, Müşterimiz aranmış, ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

28 Mart 2024 05:41

Beni kimse aramadı. Tekrar arar mısınız öyleyse

28 Mart 2024 16:40

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Mustafa sonuçtan memnun

27 Eylül 2024 13:57
"Yeniden sipariş iptalimdeki hediyeyi bugün aramam ile tanımlama yaptırdım. Merkezde görevli Çiğdem hanıma teşekkürler."
Domino's Şile 1 Buçuk Saatte Teslim.
Domino's Şile 1 Buçuk Saatte Teslim.

Domino's Pizza Şubelerinde Personel Çalışma Koşulları Hakkında Şikayet

27 Ağustos 2024 21:16
Erman sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 11:15

10 Temmuz 2023 22:02