Domino's Resmen Dalga Geçiyor Eksik Malzemeli Ve Geç Gelen Pizza

Domino's Resmen Dalga Geçiyor Eksik Malzemeli Ve Geç Gelen Pizza
21 Ağustos 2024 13:42

Domino's'tan sipariş verdim ve siparişim teslim edilmeden teslim edildi oldu. Aradım, geliyor, yolda denildi. Ben de '30 dakika kampanyanız devam ediyor mu? Sitede hâlâ var ama sormak isterim,' dedim. 'Ne istiyorsun, ödememek mi?' dediler. Ben de 'Kampanya devam ediyorsa ödememek istiyorum. Tabii ki de,' dedim. Hakkım sonuçta. Yoğunuz falan demeye başladı. En son 'Tamam, ödeme ama öyle bir diyor ki kampanya yok, bendensin,' der gibi. Ben de 'Kampanya devam ediyor mu, aslında onu soruyorum, yoksa öderim,' dediğimde 'Etmiyor, öde,' dedi. Pizzalar geldi. 3 pizza söylemiştim, Vegi okey ama Bol Malzemos ve Dopdolu sadece sucuk, mısır, az da zeytin atılmış, şaka gibi. Aradım, fotoğraf istediler, attım. 'Haklısınız,' dediler ve yeniden gönderelim dediler. Tamam dedim, gene aynıları geldi. WhatsApp'tan yazmıştı, 'Aynısı bu,' dedim. 'Biber, yeşil zeytin, jambon, pepperoni vs. yok,' diyorum, cevap bile vermediler. Çok kötü bir işletme, Ortaköy Domino's. Bence bir el atın, böyle bir müşteri memnuniyetsizliği hayatımda yaşamadım.

21 Ağustos 2024 16:15 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın , Doğukan A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

21 Ağustos 2024 18:41

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Muhammetali sonucu yetersiz buldu

Muhammetali